Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murderer69

őstag

Nah 1 nap aktív használat után egy kis rövid véleményezés a Samu NX100-ról...
    Külső: szubjektív de nekem eszméletlenül tetszett már sajtófotókon is és élőben sem kellett benne csalódnom viszont ergonómiailag nem a legjobb főleg a pentax markolata után...
    Elsőre kényelmesnek tűnik de hosszabb használat után nem a legjobb...
    volt már rosszabb is a kezemben szóval ezzel együtt lehet élni...
    Belső:Menü ugye angol ezt mondjuk nem nagyon értem mert a legócskább tucatkompakta is van magyar nyelv na mind1 ez legyen a legnagyobb hibája amúgy marha pofás igazi vizuális orgazmus:)
    Kezelés: szerintem nagyon egyben van ebből a szempontból minden kéznél, jó nyomáspontú, kellemes tapintású gombokkal...
    De a legbetegebb az Ájfánksönös obi na ezt bátran átveheti minden gyártó veszett kényelmes a használat és ha jól emléxem még lehet rá kiosztani is fánksönt.. szóval elég jók a benyomások maga a vázról...
    Képminőség:erről igazából nagyban nem tudok nyilatkozni mert a 20-50 miatt elég korlátozottak a lehetőségek egyenlőre de az adottságaihoz képest nem is olyan rossz napfényben teljesen használható beltérben hát izé már kezd köhögni de kompromisszumokkal használható...
    Maga az érzékelőről nem nagyon nyilatkoznék még mert 1 nap szerintem kevés de eddig úgy néz ki hogy nem lesz ez rossz:) (de ISO 6000000 mániásoknak csalódás lesz mert 800 fölött már mákosodik a szett rendesen)
    Maga az obi minősége az egy kalap....t sem ér kerreg kattog nyöszörög inkább egy fix 30-as de hát most ez így jött össze majd beruházok egyre...
    Próbáltam a cuccot vakuval is egy Metz 36c-2-vel elég jól kijönnek egymással szóval szerintem felesleges samu rendszervakura beruházni...
    A videózás az hát izé eléggé obi függő AF-el kuka órba szájba fókuszál a nagy semmibe és be is hallatszik nem kicsit de ha finom kézzel MF-el használjuk akkor elég használható videjó lesz a végeredmény...
    ha valakit érdekel linkelhetek be képek bármilyen beállítással... vagy mitomén :DDD
    na jócakát mindegykinek :)

Új hozzászólás Aktív témák