- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Peter1918HUN
üzenetére
Van egy tippem, hogy kb. peccsnyi lesz a kontentváltozás már ami a gameplayt illeti. Kocsiban maximum 30 darab autóra tippelnék, mert 2022 óta kb. semmilyen megfizethető áru sportautó nem jött ki a ZR1X kivételével (annak is jelentős része mozgásba taszigált akkumulátor). Amiben bizakodom, hogy belemerítenek a belpiacos butikmárkákba ha már Japánról van szó (pl. Tommykaira), vagy akár a kei car felhozatal is lehetne ütős. Vivát JDM!
@wasd.hu: az volt a legeslegjobb Horizon rész, rengeteg plusz kocsival és olyan körítéssel mintha a Test Drive Unlimitedet akarták volna koppintani. Elő is szedtem a héten, teljesen vállaható élmény még ma is... -
Peter1918HUN
tag
Azért arra kíváncsi lennék mennyivel hoz többet az előző 2 résznél.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem olyan lesz
-
- = Zk = -
félisten
ha olyan lesz a driftelés irányítása, mint a Grid-ben volt, na akkor instant buy...
-
Harmadiknál leragadtam, kíváncsi leszek az új rész reviewre
-
ledgeri
nagyúr
Milyen autó akarna lenni ez a pirosság? Csak nem egy S2000 utód?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan
üzenetére
"elsőként PC-n és Xbox-on, az év második felében pedig PS5-ön is"
Xbox-on-t olvastad Xbox One-nak?
-
kicsako
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Xbox one? Huh?
-
Heroes fan
őstag
Ez az xbox one egy vicc akar lenni?
-
hunluki
senior tag
Hááát, nem tudom, 4-el csöppentem bele, 5 is jó volt de azon kaptam magam hogy inkább letöröltem az 5-öt és újra a 4-be pörgetem az órákat ha épp autózni támad kedvem.
Megnézni biztos megnézem mit tud, de ahogy már írta más is ez inkább tűnik egy reskinnek, de nem szeretnék negatív lenni. Kipróbáljuk, megnézzük aztán will see.
-
kicsako
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
PC-n megy a main gaming, de már a PS játékok is jönnek PC-re, meg őszintén szólva egyébként sincs olyan PS ex cím ami érdekelne. Egyedül Nininél van a Pokemon-Fire Emblem ami viszont must buy számomra.
Nem terveztem megvenni az újat, mert az 5be is "csak" 300 óra ment, de ha sikerül meggyőzni haveromat lehet végül beszállok egy izlandi premium edisönnel
-
.LnB
titán
Egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök mert Japán. Végre!
De ez édes kevés így. Alig van innováció. Ez egy átskinezés így elsőre. Építkezés meg minek egy Forzába. Kicsit eltévesztette a Turn10. Nem Fortnie, hanem Forza.. Hahó!?
De persze várom, megveszem. Csak ne essünk hanyatt ezért annyira. Nem érdemli meg. -
Baltazár123
őstag
Én a switch-el leálltam, marad az 1.0 a családi party játékokra, túl drága az az ökoszisztéma nekem, meg kinőttünk azokból a játékokból. Ha kihoznának valami party gámát, azt még megvenném, de tartok tőle, hogy erőltetni fogják a 2.0-t, akkor így járta a részemről.
A forza horizon 4-t rongyosra játszottam, az 5-t csak elkezdtem, aztán lejár a GP és nem vettem meg. Majd talán valami béka segge alatti árú akcióban
így a FH6 -t se várom most, van egy csomó más játék is, amikkel haladnom kéne. -
hokuszla
senior tag
-
Spizzi
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igaz én nem tartom magam hülyegyereknek... bár a hülyék általában nem tudják magukról, hogy hülyék szóval én sem zárom ki a lehetőségét.... de nálam totálisan deal breaker maga a tény, hogy egy játék aminek az egyetlen selling pointja, hogy bele éled magad, hogy olyan autókat birtokolsz és vezetsz amire a valóságban nem lenne lehetőséged jobbkormányosak és bal oldalt kell velük menni. Pusztán azért mert európaiként én ebbe így nem tudom beleélni magam és kényelmetlen az egész játék emiatt. Biztos nálam a toronyba van baj, de elfogadom. FH6 is a polcon marad ha rajtam múlik, pont mint a 3 meg a 4.
-
Carlos Padre
veterán
NA most mennyi hulyegyerek fog osszegyulni, hogy mekkora fos, mert megint a "rossz" oldalon kell vezetni?
-
muxi-muxi
senior tag
A hülyegyerek-sorozat, ami agyonverte a Motorsport szériát... Eddig megvolt az ÖSSZES, de mivel most haragszom rá egy picit megnézem majd talán game pass-ban, főleg a japán helyszín miatt. Rengeteg játszatlan eventem van az ötös részben elsősorban azért mert azok nem aszfalton játszódnak, meg a drift sem azén világom, ellenben amikor körbeversenyezzük a térképet az igen (monster ha jól emléxem?). Sajna a negyedik részig játszhatatlanná tették PC-n az ÖSSZES Forzát és baksznak javítani. Ilyen trehány/slendrián bandának azért én nem szívesen adok lóvét, rengeteg pénzem van túszul ejtve náluk. Konzolon oké h mennek, de pont azért vettem őket Play Anywhere-ben, hogy ne kelljen ilyennel szopnom, erre
Eddig a harmadik Horizon volt a legjobb, annak minden percét élveztem, pedig már akkor is elmúltam negyven. Talán ott nem nyomták ennyire fullban a kretént mint az uccsó kettőben. Skócia, mint helyszín nem jött be, ahogy az ötödik rész fiestás tálalása sem. Ha már bezúzták miattuk a simcade rész szeretném he árkádban a hatos rész lenne az új király... -
kicsako
őstag
aaaaaaa ez várós
Túl sok jó játék érkezik idén, világ összes pénze is kevés lenne ide
Forza, Fable, GameFreak game, Fire Emblem, Pokemon, No Rest for the Wicked(bár ez csak EA), és akkor még ki tudja mi jön.. -
totomusic
tag
Na végre!

Forza Horizon legújabb része hozni fogja azt, ami elvárható ettől a sorozattól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest