Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Chromecast topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
julius75
üzenetére
hú, te, ezt én feladom.
nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy egy 35-100/2,8 már lefedné az igényeim zömét, így alá elég bármi egyszerű. a 14-42x sem egy vacak szar, csak önmagában kevés. nem a képminősége miatt, hanem mert egy ekv. 28-85 elég unalmas. nekem. más meg azt szereti. neked kell tudni, hogy mit fotózol. így értettem, hogy a 14-42x kevés. egyedül, önmagában, nekem, kevés. ugye a kérdés 3 konkrét szet volt, nekem a g5-öt (amit egyébként talán leginkább ajánlottam volna amúgy) hazavágja egy unalmas 28-85.
ami a fotózást illeti, az itt felbukkant újoncokhoz képest végtelen fingom van róla. a technózásról is. elvégre csak csináltunk itt páran valami prohardver nevű izét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- YouTube
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest