- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Leírom, hogy én elsősorban mire használom a fényképezőgépet: javarészt kirándulások és családi események megörökítésére, tehát 95%-ban embereket, illetve épületeket/tájat fotózok.
Ehhez milyen objektívet érdemes még beszerezni az alap 14-42 mellé? Eleinte a 45-200-ra gondoltam, de igazából nem tudom, hogy érdemes-e 100 ezret kiadni rá, kihasználnám-e egyáltalán ezt rendesen. Persze tudom, hogy hülye kérdés, hisz ti honnan tudhatnátok, hogy az én felhasználási szokásaimhoz szükség van-e egy 200-as telére, vagy sem, de gondolom a tapasztalataitokból ki tudtok indulni. Vagy inkább egy nagylátószögűre kezdjek gyűjteni? A kompaktom ekv. 25mm-t tud, és igazából ez tökéletesen elég volt eddig, nem kerültem olyan szituációba, ahová nagyobb látószög kellett volna. Nem tudom, hogy ennél mivel lesz rosszabb a 14-42 ekv. 28mm-e nagylátó állásban. Igazából a fotóstáskában bent lesz a kis kompakt is mindig velem.
Segítsetek légyszi, hogy mire kezdjem el félretenni a pénzt.
Még mindig a 45-200 a szimpatikus nekem, végülis zoomolási lehetőségből sosem elég. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mindig a 45-200 a szimpatikus nekem, végülis zoomolási lehetőségből sosem elég.