Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
panoly
üzenetére
Ha nem tetszik a Lr gyári profil, bármilyet tudsz kreálni, elmenteni, alkalmazni. Színezd át ízlésed szerint. Igazából erről szól ez a szoftver. Color mixerben 2 másodperc bármit bármire átszínezni.
Ha nem akarsz ezzel tökölni érdemes más RAW feldolgozót is kipróbálni. Silkypix SE a gyári RAW hívója. Szerintem szépen dolgozik, de borzalmasan lassú Windowson, Apple Silicon support nincs csak Rosetta 2. Annyira pocsék a tempója, hogy inkább Lr (ACR).
Van egy csomó másik is. Ingyenes a Darktable. Fizetős is van pár darab ingyenes triallal.
Én mindent is próbáltam. A vége az lett, hogy fizetem a Adobe adót tovább. Ha nem vagy kényszeres geek és jól el vagy egy régebbi verzóval akkor az összes fizetősnek van virágbolti verziója.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest