Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
aginor
üzenetére
Két megjegyzés: a mai béreknél elég gyakori, hogy nem azért nem vesz meg az ember egy cuccot mert nincs annyi pénze, hanem mert neki nem éri meg. A másik az ár, szerintem nem jellemző, hogy az ár pontosan tükrözi a minőséget, van összefüggés de sokkal többet nyom a latba a marketing. Pl. kiemelnek olyan tulajdonságot, ami a versenytársak termékében nincs meg, de valójában nem ér annyit mint amennyivel többért el tudják adni a terméket, mert a vevők bekajálják, hogy hú ez ezt is tudja. Pl. én nem megyek ki esőben fotózni, tehát nekem az időjárásállóság kb. semmit nem ér, a 10 dekával könnyebbség szintén, az 1 mm-rel rövidebb gyújtótáv szintén, a jobb rajzolat ér, itt szubjektív megítélés kérdése hogy mennyit. Annyit semmiképp, hogy 3-szoros árat kifizessek érte. Figyelembe kell venni, hogy monitoron nézem a képeimet 1920x1080 pixellel, néha belenagyítok, ez nem ér 3-szoros árat. Nem fix fókusszal fotózok hanem zoommal, tehát nem kell utólag kivágni a kép közepét, úgy komponálom a képet, hogy az legyen benne amit majd később látni szeretnék. A monitor 2 Mpixel és tizen/huszon vagy még több Mpixellel fotózunk, bőven van lehetőség a belenagyításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs