Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
Kis infó a decenteres múltamhoz. Úgy döntöttem, újra bepróbálom a 45/1.8-t, mert most a MM-ból + pénzvisszatérítéssel 49 ezer FT-ért hozzá lehet jutni egy új példányhoz, ami még régen is nagy vételnek számított volna, mai árakon meg különösen. Vettem én annak idején egyet (utolsó bolti vásárlásom volt) ami még f/2.8-on is láthatóan decenteres volt, teljesen nyitva meg ég és Föld volt a képe. A boltban azt mondták, lehet a két oldal között ekkora különbség nyitva... de nem, nem lehet! És itt is a példa, a mostani darab tökéletes, ugyanazt fotóztam, ugyanolyan beállításokkal, ugyanazon a gépen, teljesen rendben van a képe már nyitva is.
Szóval tényleg ajánlom, hogy mindenki tesztelje ezt, mert igenis vannak nagyon jól és nagyon rosszul sikerült példányok is, ami rossz, azt pedig érdemes visszavinni átnézésre.
Most nagyon örülök, brutál jó képe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs