Új hozzászólás Aktív témák
-
kamilyon04
csendes tag
válasz
MrChris
üzenetére
Köszi a meglátásokat, tippeket MrChris és yle_greg.
Picit joban megnézve pár fontos szempontot is arra jutottam, hogy az E-M10 III lesz a befutó. Súly és méret miatt esik ki pl a GX-8, meg az E-M5 is. Így is 100g-ot fog hízni a kit, de asszem megéri a többletet a kereső.
yle_greg: Objektívem használatban igazából még egy oly kit-tele van, de az is csak nagy ritkán kerül fel a gépre. Szépen lassan "fogyott le" a szettem az idők során 5 objektíves DSLR rendszerről, 1(2) használatban lévő MILC-re
. A milcnél is még 3 fixxel indítottam rendszerváltáskor (7.5, 14, 45 volt még rendszerben, meg egy 2.8 60-120 tokina manuál).
Így igazából szerencsés vagyok: nem rendszert választok, ha váltok, mert a váz+alapobjektív az egyetlen dolog amit valóban mérlegelni kell. Örülök, hogy a marketing clichének megfelelően ténlyeg zsebrevágós módon használhatom a "nagy" érzékelős gépemet.
Szemeztem még a Fuji rendszerrel is, mert sógornak a munkás Canon szett mellett az van werk-családi használatra, és szenzációs masina. De ott ugye a nagy szenzorméret miatt nem lehetséges ilyen kicsi objektíveket csinálni. (És nem mellesleg drágább is, sajnálnám a kövön húzkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A milcnél is még 3 fixxel indítottam rendszerváltáskor (7.5, 14, 45 volt még rendszerben, meg egy 2.8 60-120 tokina manuál).