Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PredatorZoli #53996 üzenetére
Elég sokat tanultam erről a témáról, nem youtube videókból tájékozódom. Ez amúgy azért butaság, mert azok a befalapok, amelyek index fölött teljesítenek, nyilvánvalóan egyedi részvényeket is felülsúlyoznak, így érnek el többlethozamot. Hiszen hogy máshogy tennék, ha a piaci portfóliót tartanák?
Nem tudom, én most nem látok extrém jó beszállókat. Amikor tavaly bezuhant a piac, akkor bevásároltam. De hiszek a további növekedésben, mert a pénznyomda nem hogy csökkenne, hanem tovább nő. A turisztikai ágazatban biztosan van potenciál, a nyitás után hatalmas tömegek indulnak majd el, hogy bepótolják az elmúlt év nyaralásait. Mellesleg erről a listáról is szemezgetnék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Apple MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB/512GB, MINT AZ ÚJ, 100% AKKU, GARANCIA!
- 6. Gen DELL Gamer // i5-6400 // 16GB DDR4 // GTX 960 2GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD //
- AMD ryzen 7 gép
- Igényes MacBook Air(13"-2014 eleje)-Core i5/4GBb/128GB SSD/255 Ciklusos/karcmentes-Legolcsóbban.
- NAPELEM HOSTOT KERESEK
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest