Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Puma K #229346 üzenetére
Békés megyében sokszor mentem földúton siheder koromban, gazdálkodunk. Épp elállt az eső, nézzük meg, mennyi esett. 80 mm... Platós Wartburg, Lada Samara, Tata platós kisteherautó. Battonya belterületén is sok földút volt akár murva nélkül, nagybátyáméknál a mai napig. Kint hagyjuk a köves útnál a kocsit, na nem azért, mert olyan hülyék vagyunk, hogy elakadnánk (másnak sikerült), hanem hogy ne kenjük össze a kocsit.
Persze ez az Alföld. Barátom Zalában lakik, fűrésztelepen, erdőgazdálkodással foglalkozik. Neki meg ott a Ranger, ő sem bohóckodik SUV-okkal.
Meglátásom szerint ahol egy SUV még magabiztosan elmegy, ott egy kicsit is értő sofőr egy bármilyen nem ültetett személyautóval el tud menni baj nélkül, legyen az első kerekes, hátsókerekes. Persze a mai divatirányzat szerint már a technológiával váltjuk ki a vezetési tudást, képességet, készséget, ezért sokan nem tudnak parkolni, vagy épp nem veszik észre a piros lámpát, vagy a pirosnál álló kocsisort...
Új hozzászólás Aktív témák
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest