- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Integrale #113398 üzenetére
Az igen, az derék
Más:
Kezdem megkedvelni ezt a civic-et, most már 1000 km mentem vele, teszi a dolgát, semmi jele a 19 évnek és 357ekm-nek.
Lelkesen pörög, 3500 felett már húz is, a váltó pontos rövid úton jár, a gázreakció most már jó (első 300 km még volt baj, de addigra kiégettem).
A kormánynak kicsit hosszú az áttétele (bazisokat kell rajta tekerni)
Minden működik az autóban, egyedüli hiba a jobb hátsó ajtót nem zárja és nem is nyitja a központizár.
Olyan mint egy sínautó, semerre sem billen kanyarokban.
Fura, hogy annak ellenére, hogy teljesen lent ülök is látom a motorháztetőt. Ami még fura volt, hogy a szélvédőmosó megnyomása után nem töröl magátol, ami egyébként nem is hülyeség.
Hosszabb távokon azért már elkelne bele egy deréktámasz, keményre tömöttek az ülések, de oldaltartás nem sok van.
Ami nem tetszik:
110 felett hangos, főleg szélzaj
Be és kiszállás nehézkes, folyton megfejelem a tetőt.
Csomagtartó nehezen pakolható és nem tartja semmi nyitva, tegnap párom beszállt hátra amíg pakoltam, erre rámcsukódott.
Amíg a belső és műszaki tartalom szinte hibátlan, a karosszériáról ez már nem mondható el, mind a 4 kerékív rohad + minden kisebb sérülésnél nekiállt rohadni+ ajtók alja.
Amúgy motortérben olajnak nyoma sincs.
1999 honda civic 1,4is használtautó tesztünket olvashatták[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
nagyúr
Igazán rendes ez a MOL, most hogy épül az új székház, gyorsan emelünk 1 héten 10 és 12 Ft-ot az árakon. "Kenyérre kell" jeligére
Hogy rohadnának meg
(#113397) kisza25: Én is elintéztem tegnap, bár nekem így jött ki, ma délig nem szembesültem a (dupla) emeléssel.
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-v-
addikt
válasz stickermajom #113175 üzenetére
Gondolom mar oda is a youtuberol okosodo profik mennek
-
-v-
addikt
válasz BigBlackDog #113384 üzenetére
Cserebe elkepesztoen sokat fogyaszt. Rengeteget.
e-up tobbet elmegy egy feltoltessel mint tse egy tankkal[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kisza25 #113377 üzenetére
Ahol munkába járók, napi szinten látom, ahogy rengeteg autós nem veszi észre/ignoralja a jobbra kanyarodni kötelező táblat, vagy épp olyanok mennek át a teli piroson, akiknek már akkor piros volt, mikor még 5-10m voltak az útkereszteződéstől. A sárga előtte ugye még ott van pár másodpercet..
Nem érdekli az embereket, és még lehet úszni. Így sokan meg is lépik.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #113382 üzenetére
Csücskösen de megvan, de a feltöltése a Niro-nak tuti nem 18k Persze dízel kerregőből könnyű bántani a szegény benzinest...
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Az ilyen beteg, ez nem a játék hibája, hanem a nevelésé. Alapból még Airsoft pisztolyt sem fogok senkire, mert kilőheti a szemét véletlenül is. Remélem nem lesz itt enyhítő körülmény és 10 év hűsölést kap...
Közben a KIA kijött még1x elektronyossal, komolyan kezd mozgatni ez a dolog, mire x év múlva eladható lesz a Fóka már talán itthon is lesz értelme fullelektronyos autót venni. 615km omg... még ha csak 500 az is krvasok.
-
kisza25
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisza25 #113375 üzenetére
Erről ezt jutott eszembe: a gyerek kicsit túltolt a GTA-t.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
Tegnap Siófok Mc.be fordulnék nagyívben (kis család az autóban) satufék, szembe piroson átjött a paraszt, de ezt most cumizta, mert rendőr jobbra kisívben pirosnál várakozott, meglátta és ment is utána.
Miafaszértkellátmennipiroson?Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
stickermajom
addikt
válasz Speeedfire #113370 üzenetére
Eredetileg az lett volna a cél. Azt gondoltam majd a többi autós cuccal jön, de nem.
-
Speeedfire
félisten
válasz stickermajom #113301 üzenetére
Aldiban vettem tavaly 4-5k körül.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Peter.70
addikt
Hogy lehet keresni egy topiktárs hozzászólásaira?
-
őstag
valami hasonló van nekem is a kerékcseréhez:
https://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Uj_Kraft_Dele_nyomatekkulcs_1_2__210Nm_Minosegi_termek__83479149.htmJoe
-
B-L-A-C-K
titán
Új kedvenc zeném.
-
w333
félisten
Lenne egy biztosítással kapcsolatos kérdésem ...
Na a lényeg hogy a kötelező biztosítás a kis 306 -ra a Netrisk -en keresztül lett megkötve, most váltottam másik biztosítóra szintén Netrisk -en keresztül, ilyenkor is kell a felmondás vagy mindent intéz a Netrisk ?
Csak azért kérdezem mert az új biztosító most küldött egy Email -t ... "Felmondó nyilatkozat letöltése" és azt írja hogy : Amennyiben ön már felmondta korábbi biztosítását,akkor ezzel nincs további teendője.
Amikor váltottam akkor Netrisk küldött egy olyan Email -t hogy : KGFB előzmény szerződésre vonatkozó évfordulós felmondást továbbittuk az Alianz Hungaria Bistosító ZRT -hez" ... ebből gondolom hogy Netrisk intézi a felmondást
Köszi !
Szerk.
Tárgytalan az agész ... anyám most nyögte ki hogy már kapott levelet az Alianz -tól a felmondásról, szóval ezek szerint a Netrisk intézte a felmondást is !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Szada85
aktív tag
[BMW 330i MSport videó Shmee tolmácsolásában.]
Hatalmas fícsör a felnik közepén mindig irányba forduló BMW jel...Hogy parkoláskor jobban nézzen ki...
-
w333
félisten
(#113350) Mágus2 és (#113352) Saint_
Köszönöm !
-
w333
félisten
Ide is berakom ...
Na megvolt a Leon akkucsere is ... nem volt olyan egyszerű mint a Pug 306 de végül is 15 perc alatt kicseréltem, a nagyobbik 67AH (640A) Premium Gold -t vettem bele és nagyon szuper teker mint az őrült, ami a legjobb az egészben hogy indításnál már nem indul újra a fejegység ami azért néha kissé zavaró volt !
Ahogy levettem a burkolatot így kiderült hogy az előző akku egy Banner 55AH (420A) volt benne ki tudja mennyi idős, de már reggelente eléggé nyöszörgött !
Szerk.
Valaki megerősíthetne hogy jó akkut vettem ? nem sok ez az 1.4 motornak ?
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz stickermajom #113317 üzenetére
Én nem kaptam tegnap emelőt, a város másik végére meg nem megyek el érte, hogy abban a Lidl-ben épp van-e. Felszívtam magam, vettem ma a bárdiban egy alacsony profilút. Kedvezménnyel volt 9ezer. Odafelé bementem az útba eső Lidl-be és vettem egy pár emelőbakot is.
Otthon ki is próbáltam és megpróbáltam újra megindítani a beállt légtelenítő csavarokat a Swiften. Meglett az eredménye a csavarlazítóban való áztatásnak. Ma megindult mind a 4, szóval öröm és bódottá. (már csak egy megfelelő átmérőjű átlátszó cső kellene, mert az akvárium légtechnikájához való nem megy rá)
-
nagyúr
-
Peter.70
addikt
Én piacon vettem kb 3 ezerért
-
tboldi
nagyúr
válasz stickermajom #113340 üzenetére
Éncsak egy MX-5-öt vennék, mert the answer is always Miata.
Mondjuk akkor már inkább egy tökéletesített MX-5 kellene, vagyis egy Honda S2K.
-
426os
őstag
válasz stickermajom #113332 üzenetére
Én ezeket vettem házkörüli vagy alap autós szereléshez:
Dugókulcs készlet, csillag-villás készlet.
Nem top minőség, de 5 év gari van rájuk, teljesen vállalható minőségűek, engem bőven kiszolgálnak majd sok évig.
A Lidl-ben/Aldiban kapható szerszámok is átcimkézett, Extolok ahogy láttam, de a Craft változat (3 év gari)..
-
Qru
MODERÁTOR
A földön maradva a 10 bestbuy autó (by TC): [link]
A Mustang vagy a Stinger jöhetne.
#nincsbennetarcsi
-
-
nagyúr
Városba én valami Caymant vagy 911-et néznék, 4 kerekest talán. Esetleg az M3-RS4-AMG trióból valamelyiket, akár kombiban is, és akkor megvan az utazósautó is. Mellé meg valami huligán idiótát, Caterham Super Seven vagy ilyesmi. YT-alert
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisza25 #113333 üzenetére
Neem. Listaár -10% (Hondánál ez nagy szó) + 4 téli gumi (felni nélkül). Így is 6 hónapot kellett rá várni, az hogy még 1,5 hetet vártam pluszban már nem számított. Vagy vihettem volna ugyanennyiért a kiállított darabot azonnal. Köszi, akkor már legyen inkább pukimentes.
#nincsbennetarcsi
-
-
Snoop-y
veterán
válasz bitpork #113324 üzenetére
Hat felvaltva lehet hasznalni oket mondjuk.
Mondjuk egy klasszikus koncertre nem feltetlenul erkeznek meg mondjuk a G mercivel vagy egy durrogo szuszogo Supraval WRC-vel ----> gyoker. Oda pont jo a moderalt NSX.
Viszont hetvegente hulyulni a Supra es a WRC tokeletes. Kirandulni meg vasarolni jarni a merci (jo sok kacsa meg lud belefer)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Snoop-y
veterán
válasz Doki16 #113306 üzenetére
En ezeket vennem (mondjuk ehhez eleg milliomosnak lenni):
NSX-R
Toyota Supra hulyere tuningolva (ebbol rogton kettot is ha eppen szethullik akkor megyek a masikkal )
Valamilyen WRC-t (ugye az street legal de megis egy versenyauto )
Csaladi kolbaszolosnak egy Brabus G mercit (a hatkerekut)Az ilyen egzotikus baromsagokat mint paganini fingja meg mittudomen mik meghagyom az aranyifjaknak.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisza25 #113314 üzenetére
Elsőre nem értettem miért nyomatja a kereskedésben a fickó, hogy januárban vegyem át. Neki nem mindegy mi van a forgalmiban? Aztán csak kibökte. Az adott évre már megvolt az elvárt eladási száma, így a prémium a zsebében volt de ha januárban adja át akkor már a jövőévibe számít bele neki... Végül megegyeztünk, 10% kedvezmény + 4 téli gumi cserébe januári átvétel.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz stickermajom #113317 üzenetére
Lincos 219 db-ost vegyél.
lincos.hu
-
stickermajom
addikt
válasz barnam_ #113308 üzenetére
Köszi! Lehet akkor már egy olcsósított dugókulcs készletet is beszerzek innen. Régóta várok az Aldis készletre, de mindig lemaradok.
Snoop-y, itt is pont most volt kompresszor akcióban, de még vagy 8k hozzá a pisztoly, plusz ahhoz megint kéne nyomatékkulcs, hogy biztosra menjek. 1-2 autó szezononként való gumicseréjéhez eléggé overkill. Főleg, hogy a másodikról nem akarom lecipelni a kompresszort ehhez.
Így sem vagyok benne biztos, hogy a tegnap vett emelő túl sokszor lesz használva, mert ugyan jó móka saját kezűleg feldobni, de centrírozni házilag nem tudok, tehát a gumist amúgy is útba kell majd ejtenem.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Nekem King Tony kulcsaim vannak, eddig jók.
bitpork: A 2002 és 2008 közti Jazz-ben nem volt ülésfűtés egyik felszereltségi szinten sem. Legalábbis itt Európában biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Doki16 #113306 üzenetére
Egy dolgot biztosan megtennék: anno Integra-nak megígértem h egy bentley-t elgázosítok
MOD
De különben igazad van. Én valamiért betegesen vonzódom a kocsin hibakereséshez. Meg a sok zsével valszeg 6.0 tdi lenne amit átépíttetnék igazi szlípernek , kicsi módosítással mindenütt
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
kisza25
félisten
válasz zoo8800 #113285 üzenetére
A forgalmiba nem a gyártás lesz benne?
Amúgy ma kérdeztem november 1.- én gyártják (ennek annyira nem örülök, de legalább november eleje, mondjuk a többség muzulmán, talán így nem gáz)decemberben itt lesz elvileg, de ezt majd akkor látják, ha le lett gyártva és át lett adva szállításra.[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
barnam_
nagyúr
Innen néznék valamit.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bitpork #113304 üzenetére
GD1-es Jazz-be nem igazán szereltek ülésfűtést anno.
@Doki16: Tudok egy B4-est , igaz patika amennyire csak lehet
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
válasz szőröscica #113295 üzenetére
Ha milliárdos lennék én sem vennék új 760L-t. Az is lehet hogy nem vennék egyáltalán bimmert. De felesleges olyanon pörögni ami nincs.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Snoop-y
veterán
Nalunk a Lidl-ben szokott lenni kompresszoros impact driver (talan legkulcsnak is lehet forditani)
Az 30K-bol megall osztan meg kereket is pumpalhatsz vele vagy atfestheted a bringat...
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Nyomaték kulcsot milyet érdemes venni? Kerékcserére kell évi akár 4 alkalomra is! 50 ezres Beta-t erre sokallom, 5-ért nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest