-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Van egy 49UH6207 TV-nk, és mostanság azt vettem észre, hogy néha vibrál az egész kép. Nincsenek foltok, csíkok, az egész kép vibrál. Megpróbálok majd egy videót csinálni róla. Forrástól független szerintem, bár filmezésnél (médialejátszóról erősítőn keresztül) szerencsére nem tapasztaltuk még. Sokat megy a Youtube a TV-n, ott szoktam észrevenni, de ha azt bezárom, akkor az IPTV megy a TV-n, és az is vibrál. Szóval nem a forrás, kábel, hanem maga a TV a ludas szerintem. Elég idegesítő. Ilyenkor ki- és bekapcs után általában jó szokott lenni. Na meg a másik, hogy sokszor olyan tetü lassú a TV, hogy bekapcsolás után fél-1 percet kell várni, mire megjelenik végre a menü (alkalmazás lista) egyáltalán. Nyilván ez nem egy sok száz ezres TV, de 4 magos procitól nem ezt várnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest