Hirdetés
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
h1ght3chzor #93237 üzenetére
Ennyit találtam. Az utolsó sor a tiéd.
[04.25.05]
1.Apply Netflix NRDP 4.2
2. Improve video stop issue in Live Contents of Premium Online.(Italy)
3. Improve the MHP’s no working with HbbTV & MHP stream.
4. Improve the Tricolor satellite channel missing issue. (Russia)
5. Improve the Digiturk (Turksat) fast scan’s no working.(Turkey)
6. Improve the Filbox fast scan’s no working. (Turkey)
7. Improve the Canal Digital EPG’s no working.
8. Apply the VHF 7Mhz and 8Mhz frequency table
9. Change the VHF 8Mhz -> 7Mhz (France)
10. Extend the DVB-C frequency table[04.25.10]
1.Improve that the contents of Premium Play App are not played[04.25.45]
1. Change the OTAU SO satellite (Intelsat904 to Kazsat3) - Kazakhstan[04.25.55]
1. Apply the DVB-T2- Czech
2. Enable the HEVC codec
3. Improve the Tricolor satellite channel crash - Russia
4. Improve the no video in DTV - Russia[04.25.56]
1. To improve issue that the number of the user-modified HEVC channel is automatically recovered to the original number[04.25.70]
1. Fix that volume is changed to be zero by Peel Remote App during watching TV[04.25.85]
1. Improve that WiFi is on after setting WiFi Off and Power Off/On. -
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy áruljátok el nekem, hogy/hol tudom kikapcsolni a TV.-n, hogy a család Huawei telefonjain ha Youtube.-ot néz valaki, az automatikusan megjelenjen a TV.-n, nézzek rajta bármit, kérdés nélkül....
A TV egy LG49UJ701.Nagyon köszönöm!
Üdv.:
Julot -
Sziasztok!
Adva van egy LG 43UJ710V TV és egy Genius SW-HF 5.1 5000.
Sajnos csak Optical és HDMI Arc kimenet van, míg a hangrendszer cuccon csak RCA bemenet.
Van valami megoldás arra, hogy a TV hangját rá tudjam a cuccra varázsolni?Köszönöm!
MZ
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
h1ght3chzor #93219 üzenetére
Senki
verzió: 04.25.85
-
mokus18
tag
Nagyon tetszik ez a 43UK6300MLB, de ez a láb kérdés, nagyon negatív véleményt ad ...
Miként gondolták, hogy ez stabilan marad, nekem annyira inog, meg minden.Ti, hogy oldottátok meg? (Falra fúrás nem kivitelezhető!)
-
Móncsa
aktív tag
Megvettem az LG 60UJ634V-tv-t .
1 hétig nagy volt 1 hétig pont jó volt 1 hétig kicsi volt most meg már qrva kicsi 3m-ről kell vennem egy 75 colosat mert félek hogy a 70colos is kicsi lesz. -
bok92
addikt
Sziasztok!
A Spotify szoftverfrissítés után nem hajlandó lejátszani a zenéket.Valami ötlet esetleg?( uk6950plb) Ki-bejelentkezés sem segített... -
mokus18
tag
válasz
blakey #93227 üzenetére
Igen, ezt már megtettem korábban, és közölték, hogy legyen a számla a megfelelő sávban azaz január 15-ig bezárólag. Hála a T-nek ez nem így van.
De, mivel számlát nem töltöttem fel... így passz. Beírtam a valós dátumot, a rendszer engedte, de kérdés, hogy ezt ellenőrzik-e, stb.?Ezért érdekelt volna, hogy van e olyan, aki a termékét regisztrálta a saját fiókjában, és hogy ott miként kezeli a dátumokat, vagy hogyan, stb.?
-
mokus18
tag
Mi december 30-án megrendeltük, és január 25-én sikerült kiszállítaniuk... szóval elmehetnek oda, ahova gondolom.
És úgy, hogy a nyakukra jártam, mikor megláttak, akkor rosszul voltak tőlem, hogy már megint itt vagyok.
Így mondtam, hogy nem fogom hagyni magam...
Csak zavar, hogy az LG, ilyen lazán igazolja vissza....
Aztán a 3. évben legyen problémám, és akkor harcoljak az igazamért. -
iff
senior tag
válasz
mokus18 #93190 üzenetére
Én január 02.-án rendeltem meg a tv-t, csak néha egy sms, hogy csúszik stb. Egyik este 1-2 mp csörög a telefon még fel sem lehetett venni. Kiderült a T-től hívtak. De közben, hogy nem értek el telefonon, törölték a rendelést. jan 11 felhívtam őket (Vanda egy barom)
Érdekes 1 perc alatt megvolt a számla és regisztráltam a LG oldalán.
Ez a plusz regisztráció engem is érdekelne, hogy ez így érvényes-e? Mert csak ez az automata üzenet jött meg nekem is.
(Az TV+optikai hangkimenet egy kissé bosszantó)
-
paolinho
őstag
válasz
_CsViktor_ #93184 üzenetére
Sajna erre a kérdésedre nem tudom a választ, de én pont ma ruháztam be 9.001,-Ft-ot a Vaterán egy ilyen távirányítóba az én 50UK6470PLC-mhez, nyugtass meg kérlek, hogy volt értelme!
-
coppola
tag
válasz
mokus18 #93218 üzenetére
Kíváncsiságból megcsináltam még1x, visszaigazolták 5 perc múlva, hogy sikeresen regisztráltam az 5 évre, de a termék mellett ugyanúgy 24 hónap szerepel, de természetesen az sem nyomtatható
egyszer már buktam ilyen gart a samunál a gprs miatt, többször nem szeretném, úgyhogy addig kell ütni őket, amíg nyomtatható igazolást nem adnak
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Tv-m ezt a frissítést találta: 4.25.85
Hol tudnék utána nézni, hogy pontosan mit javítottak benne?Köszi!
-
coppola
tag
válasz
mokus18 #93216 üzenetére
Ezt már az lg küldte, ők kérték be a tkomos számlát, de abban az emailben sincs semmi, ami köthető lenne hozzám, vagy a készülékhez, csak egy sablon, semmi mást nem igazol, csak azt, hogy valamit beregeltem oda valamikor. Én is tervezem felhívni őket, hogy adjanak vmi konkrét igazolást
-
mokus18
tag
válasz
coppola #93214 üzenetére
Tőlem nem, pedig regisztrálni február 15-ig lehet.
És csak egy automatikus üzenetnek tűnő üzenet jött...ahogy te is írtad. Hogy köszönjük a programban történő regisztrációt, és h tartsa meg ezt az emailt.Valaki esetleg a LG oldalán, létrehozott fiókot és ott regisztrálta a vásárolt terméket?
És ott esetleg kezel dátumokat? -
Gokardo
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem tudom jó helyre írom-e, ha nem akkor bocsi
Vettünk 1 LG 50UK6300MLB Smart LED Televíziót, eddig hibátlanul működött, viszont most nézték rajta a mesét és hirtelen elment rajta minden hang. Az a fura az egészben hogy ha tesztelem a tv-ben a hangot akkor szól a hang, + ha a mesét át állítom Angolra akkor is van hang, csak Magyarul nincs. ( 1-2 kábeltv-s adásnak van hangja a többinek nincs )
Ez mitől lehet?
Válaszotok előre is köszönöm! -
mokus18
tag
Kérdés azokhoz, akik Telekomnál vettek LG tv-t, és a plusz regisztrálás után rögtön kaptak e-mailt, vagy a későbbiek folyamán is kaptak újabb e-mailt. (Kvázi olyan megerősítés jellegűt?)
A regisztrálást UHD/4K témában érdekelne.
Továbbá a számlát is fel kellett nekik tölteni?
Mert látom, a OLED tv -nél fel kell... -
mackosajt
addikt
válasz
balintka #93209 üzenetére
Jó döntés.
Nekem nagyon tetszik.
Kiterjesztett garit ha lehet, vegyél.
Nekem az előző LG 4 hónappal a 2 év előtt lett bibis, arra nem vettem, de erre igen. Nehogy a 2 év után hoppon maradjak.
Most az LG nagyon korrekt volt, így maradtam a márkánál.
Na meg a többiéknél ebben a méretben, ennyi pénzért nem sok 120 Hz-es panel volt. -
mokus18
tag
LG 43UK6300 -on valakinek működik a Horizon Go, vagy TV Go?
-
mokus18
tag
Azért bosszantó, hogy semmilyen nyelvű kézikönyv, felhasználói útmutató nem volt a csomagban....
Pedig, azért illet volna.
Sőt, véleményem szerint kötelező is.
A csomagban még azt sem volt, h minek kéne benne lennie..../LG 43UK6300MLB/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest