Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dafnymia
csendes újonc
Szia
65”-s 4k 10bit tv-t keresek es a 3D is elony mert a mostani is az es mi sok 3D filmet nezunk.
-
gago1975
őstag
válasz
HofiZoli #85929 üzenetére
Szia HofiZoli.
A tv közepesen jó csak nem ér 399000-et.https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/60uj634v-p365987053/?gclid=Cj0KCQiA6enQBRDUARIsAGs1YQgisYMipk-4Y_oEltrjI8iGJO8WNy-cZN2Tr4t6w14lWh8BpOGHtVsaApG1EALw_wcB
Az 55"-os uj670v max:240 000 Ft https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/55uj670v-p365987045/
Az 55"-os uj701v max:280 000 Ft https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/55uj701v-p365987055/
Az 55"-os uj7507v max: 320 000Ft https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/55uj7507-p367411775/
Az 55"-os sj810v max:350 000 Ft https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/55sj810v-p365987021/Ezek sokkal jobb készülékek, igaz csak 55"-ak.
viszont a uj701v, uj7507 és az sj 810v-hez Magic Remote távirányítót adnak.Kell neked, hogy 60"-os legyen? Számít, hogy "csak"139cm-es a képátló és nem 152cm?
-
csemege86
tag
válasz
csemege86 #85931 üzenetére
Gondolom, azért, mert a tévé lassabban dolgozza fel a kép adatot, mint a hifi a hang adatot. Viszont ha a pc-n átlövöm, hogy a hang is a HDMI-n menjen át, és a tévéből jöjjön, akkor nem csúszik. A hifi hangfal hangja viszont sokkal jobban szól. A tévén viszont nincs aux kimenet, csak "optical digital audio out". Találtam egy ilyet. Ez megoldaná a problémát? Ha igen, pontosan hogy kell használni? Sajnos nem értek hozzá, és nem látom át, de nekem úgy tűnik, a rendszer végén itt is jack csatlakózó van, ergo csak a pc-be küldené a jelet. Ugyanott lennék, hogy adat átmenet különbség van.
Valamint, olyan kábel létezik, aminek az egyik vége ez az optikai kimenet, a másik pedig a hifibe menő RCA piros-fekete kétfejű kábel? Ez lenne a legoptimálisabb megoldás, egyből a tévéből a hifibe küldeni a hang jelet. Háromfejűt találtam, de magyar oldalon még nem. -
gago1975
őstag
válasz
dafnymia #85943 üzenetére
Szia Dafnymia.
Maga a Tv nagyon jó.
Viszont azzal azért számolj, hogy amint látod az oldalon, itt csak 1 év a garid.
Nem biztos, hogy a magyarországi földfelszini adások támogatva van vagy sem.
A vám és postaköltség:Cég - magánszemély között (pl. ebay-ről rendelt áruk):
0 - 22 € (~6.204 Ft) között vámmentes
22,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
150,1 € felett kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli*kereskedelmi vámtarifa: jogszabály alapján egyes áruk, árucsoportok külön kategóriát képeznek, a vám mértéke kategóriánként változó 0-12%-ig terjedhet
!!!
FONTOS MINDIG A POSTAKÖLTSÉGGEL EGYÜTT SZÁMÍTOTT ÁR SZÁMÍT !!!
(Ez valami írtó nagy hülyeség, de gyakorlatba sajnos így van, azaz ha olyan árkategóriába esik akkor a ptkg.-re is ráfizeted a vám% majd pedig a növelt összegre az ÁFA%-ot)(ezt e-mailbe "hivatalos" tájékoztatásba kaptam pont 1 hete, így friss - aktuális, viszont esetlegesen hivatkozni rá nem érdemes, csak tájékoztató!)
A vámosokat nem érdeklik a csomagra ráírt alacsonyabb érték, meg GIFT jelölés meg kutyafüle!
Ha megfogják, akkor bekérik a fizetési bizonylatot (PayPal) és az alapján kell fizetni a pluszterheket!
(legrosszabb esetben csomagbontást is végeznek - végezhetnek, így nem érdemes "csalni")
UPDATE 2017:
A Magyar Posta vámkezelés díja: bruttó 2.500 Ft
A futár (DHL) vámkezelési díja: nettó 6.000 Ft
(Ezt minden vámolt - értsd. akár "csak" ÁFA fizetős csomag esetén is fizetni kell!)Ezek szerint amit fizetsz ez után a TV után az 1x1200usd x 270= 324 000Ft
+ Vám legyen mondjuk a legmagasabb 12%: 38 800Ft
Áfa - val 27% (324000+38800x1,27): 460 756Ft.A Szállítási költséget pedig nem is írtam de az se kevesebb mint 200usd (itt nem a súly, hanem a méret is meghatározó tényező).
Így is megéri neked?
Ha megnézed az árukeresőt most 529K a legolcsóbb hely, 5 év gari és nincs gondod.
-
gago1975
őstag
válasz
edeleny #85918 üzenetére
Szia Edelény.
A TV-d tudja a Dolby Digital-t. 2009-től minden LG tv tudja.
Tudom azt írja a magyar LG-oldal és még sok más forgalmazói oldal, hogy nem támogatja de hidd el nekem, tudja.Nekem is LV5500-as típus a másik és valóban ott egyszerűbb a beállítás mint a jelenlegi 49UJ670V-nél (WebOs3.0-3.5) de nem egy ördöngösség.
A megoldás a következő. (elküldöm képen)
Remélem tudtam segíteni. Ezzel a beállítással DD.5.1-7.1, DD5.1EX, DTS-ES működik, kiküldi az 5.1-et az erősítőre.
-
dafnymia
csendes újonc
-
Dr.FantastiK
őstag
kiszamoltam ::
27' -es monitor, 1920 x 1080 => 2.073.600 pixel => 81.59 ppi
LG 43' UJ701V , 4096 x 2160 => 8.847.360 pixel => 107.69 ppi
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dr.FantastiK #85915 üzenetére
Szia, full HD és 4K felbontásban mennyire élesek a betűk? Pixelhelyesen jeleníti meg? (azaz közelről nem látszik kis színes árnyék a betűk körül?
Ezen a képen minden sorban normálisan jeleníti meg a szöveget és a vonalakat? -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Zοltta #85938 üzenetére
en Monitornak hasznalom, erre (is) kituno, tud 120 Hz -et is !!!!! es tud 8-10-12 Bit szinmelyseget YCBCR 4:4:4 vagy RGB ,, >>> de a mostani videokarival Matrix 7970 csak FullHD-ba megy a 120 Hz. !
..VAAAGY 4k, 60 Hz. jelenleg igy hasznalom.
a Talp Tokeletes, szep es stabil, allitolag segiti a jobb hangzas is !?
viszont a tarto ami a talp-ba helyezkedik bele ez erosen instabil, imbolyog,, persze csak ha mozgatod a TV-t, ami ugye nem eletszeru !
ez olyan csillagos 10-es. az egesz TV.
. . . ennyi penzert csak egy szar minosegu kicsi Monitort talalhatsz . . ez meg ugye 43' // 108 cm.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Majd kérnék róla, kis beszámolót, hogy milyen
sötét szobában film közben és sport nézése közben. + Minőségileg ( talp) köszi
És GG hozzá!
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Van egy LG 42LB650V típusú tv-m. Ki szeretném kapcsolni azt a funkciót amit nem is tudom hogy hívnak hivatalosan
Szóval eredeti fps-el szeretném nézni a filmeket, nem szeretném ha felpimpelné több fps-re, ez nem filmeknek való, kicsit idegesít, de sehol nem találom ezt a funkciót, ugye kikapcsolható valahol?
-
jociolaszi
tag
Sziasztok tegnap vettem egy LG 43LJ500V-ZB full hd tv-t. Kérdésem hogy a csatornákat miért abc sorrendben rakja és miért nem lehet állítani rajta hogy úgy rakja ahogy az előző lg tv-m a szolgáltatói sorrendbe pr telekom.Tudom hogy lehet rendezgetni de nem fogok 140csatornát átrendezni egyesével!Nincs erre valami beállítás?A hd-csatornák álomszépek rajta!
-
kari58
csendes tag
Sziasztok. Egy UJ49" 6307 LG tv tulajdonosa lettem. Szeretnék fejhallgatót csatlakoztatni a tv-hez. kaptam kölcsön egy SONY bluetoot fejhallgatót. nagy nehezen sikerült összekapcsolnom a tv-vel. A gondom ,hogy nagyon halk. hiába hangosítom a fejhalgatón ,vagy a tv-én nem elég hangos.
segítségeteket kérném ,hogy vezetékkel hogy tudok csatlakoztatni fejhallgatót ,vagy tudtok e olyan vezeték nélkülit ajánlani ami kompatibilis az én készülékemmel.
Az ára is számít ,mert a tv sem volt olcsó ,így a leg kedvezőbb árú megoldás érdekelne.
HA email címre kapok segítséget az nagyon jó. hegekari58@gmail.com
KÖSZÖNÖM.
Még egy apróság. Melyik Magic Remote-ot ajánlanátok nekem ? -
speter003
újonc
Üdv!
A kérdésem a következő lenneHdmi deep color bekapcsolása ugye mind3 hdmin lehetséges!
Viszont nekem csak az 1. számún engedi bekapcsolni, hiába van csatlakoztatva mindegyikre eszköz... Mi lehet a megoldás?
Koszi a választ -
attiati
veterán
válasz
Dr.FantastiK #85926 üzenetére
szabad tudni hogy hol és hogyan?
-
csemege86
tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy LG 43UJ670V full HD tévét. Mivel mini-hifim van, két hangfallal az ágy két oldalán, a hangot eddig arra küldtem, a képet a tv-re. Tehát: hdmi: pc->tv, csak kép. Aux: pc->hifi.
Ez az előző tévénél tökéletesen működött, itt viszont zavaróan csúszik a hang! Mindig. Előbb jön a hang. Média típustól (SD/HD) és kortól (Columbo/Family Guy legújabb évad) függetlenül. Viszont ha a pc-n átlövöm, hogy a hang is a hdmi-n menjen át, és a tv-ből jöjjön, akkor nem csúszik. Jólvan, gondoltam, átdugom az aux-ot a pc-ből a tv-be. Viszont nincs aux kimenete, csak "optical digital audio out". És még ha lenne is, nem tetszik, hogy állandóan át kéne dugdosnom, ha filmet akarok nézni tévén VS csak gépezek és megy a zene a hifi hangfalra.
Találtam egy "LG Sound Sync" beállítást a tévén, ott viszont csak a tv hang és kép output-ját lehet egymáshoz időzíteni. Összefoglalva: nincs szinkronban a pcről küldött hdmi kép a tv-n és az auxból küldött hang a hifin. A kép később jön, mint a hang. Nem értem, hogy az előző, már szintén smart HD tévémnél ez mért nem jött elő.
Köszi.
-
HofiZoli
senior tag
Sziasztok!
Keresgéltem, de vagy vak vagyok, vagy nem került szóba..
Tud valaki valamit erről a típusról? Tudom egy középszint, de hátha van valami tapasztalat:LG 60UJ634V 4K ULTRA HD SMART
Köszi a válaszokat!
-
attiati
veterán
válasz
#52931072 #85924 üzenetére
Nem vagyok nagy tv mágus, finoman szólva.
De valószínűleg nem amiatt drágább, mert a 43" jobb, mint az 55ahogy nézem, a 7-es sorozatban van valami ultra luminance, local dimming és harman kardon hangrendszer van benne (vagy csak ők tervezték)
szebb a talpa
adnak hozzá magic remote távirányítót
és hát magasabb a PMI indexevalószínűleg inkább ezek miatt drága
-
-
törölt tag
válasz
Üdv!
Érdeklődöm, hogy jött ki ez a 4096 x 2160? -
attiati
veterán
válasz
és mennyiért markoltad?
Most akció nélkül 180-tól indul. Az azért durva egy 43"-os tv-ért.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Elégedett vagy vele,ha tévét nézel,jó a képe?
-
törölt tag
válasz
H.lacika #85916 üzenetére
Azért előfordul, hogy a wlan nem elég gyors fullhd vagy uhd filmek lejátszásához. Ezt ki kell próbálni. Vezetékes kapcsolat esetén egy gigabites hálókártya a pc-be és egy szintén gigabites switch vagy router a tv és a gép közé garantálja a zökkenőmentes adatátvitelt.
-
edeleny
őstag
válasz
edeleny #85877 üzenetére
Továbbra is küzdök az 5.1-el! Erre valaki?
Mi lenne, ha a HDMI kábelt butábbra cserélném, hogy a DP-1 csak képet küldjön a TV-nek, ne kommunikáljon visszafelé?
Tényleg nem tudja a TV az 5.1-t, vagy én kötöttem el valamit? A 32LE5500 a DTS-el nem birkózott meg!
-
edeleny
őstag
válasz
H.lacika #85916 üzenetére
Nálam: Modem - router - és a routerre kapcsolódik a TV és a PC is UTP kábellel.
A Ruteren van két külső vinyó, gyakorlatilag mint egy Média szerver. Még semmi gond nem volt a lejátszással. 4K-s tartalmakat is simán leviszi a TV.
A PC-n a Plex mediaszerver fut. Onnan sincs gond. Persze csak akkor látja a filmeket, ha megy a PC.De a külső vinyó is tökéletes, meg a pendrive is! Sőt kapcsolgatás szempontjából ezek a tökéletesek, mert a TV indítja őket, ha bekapcsolod!
-
H.lacika
tag
Sziasztok
DLNA támogatás nem teljesen tiszta, utána olvastam, ha jól értem,.
A számítógép tartalmát egy szerveren keresztül megosztom, és utána Tv -n keresztül (Wlan) csatlakozom a szerverre és az ott lévő tartalmakat lejátssza?
Gondolom több gép tartalmát is és nem kell bekapcsolva legyenek a gépek?Még csak most készülök Smart tv-t venni, a felbontás minőségében számít a kapcsolat, szóval inkább, tegyek rá külső vinyót vagy számítógépet közvetlenül?
köszi
-
Dr.FantastiK
őstag
Sziasztok Cimborak !
2 Hete vettem az LG 43UJ701V -t.
Eddig csak 2560 x 1440 pixel felbontasba tudtam hasznalni egy regi videokartyam ennyit tudott DVI-n.
Vettem most egy DisplayPort > HDMI Adaptert, { bagoert }},, amig meglessz az uj videokari...
Tisztelettel uzenem a Kollegaknak akik osszehordtak mindenfele BAROMSAGOT !! miszerint az LG-k nem igazi 4k mert RGB helyett 'csak' RGBW . . .
!!! NAKEREM : a 4k , az 3840 x 2160 , ez a keszulek meg tud 4096 x 2160 -at .!.
-
tihibaby
senior tag
válasz
the.odzsy #85912 üzenetére
Igen,holnap felhívom a Hódmezővásárhelyit,az közelebb van,hátha!
Honlapjukon is az van,hogy van nekik,de csak üzletben,online nem.
Mosógépet is rendeltem tőlük,3 hét után rájuk telefonáltam,mi van már,azt mondták délelőtt 10-kor a telefonba:meglesz,küldik!
Du.2-kor meg email-ban lemondták a rendelést,roppant gerincesen!
Úgyhogy most sem nagyon bízom benne,de egy próbát megér.... -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #85737 üzenetére
Most küldte a Posta a levelet, hogy feladta a Media Markt a tv-t: 43 UJ7507
Egész jó. Azt hittem többet kell majd várni. Vásárláskor 1 hónapon belüli szállítás ígértek.Valamiért kikerült a Media Markt kínálatából a tv. Reggel még szerepelt, igaz 217 eFt-ért. Én még 176-ért vettem.
A többi helyen is felment az ára 220-ra, az alzán pedig csak felbontott van belőle.Asszem sikerült az utolsó pillanatban megvennem.
-
GEPESZ66
veterán
A 43UJ701V-t érdemes most megvenni az Euronics-ban 161 ezer Ft-ért?
Utolsó darabok,de kiállított darabot nem akarok megvenni.
Múltkor 150 ezer volt a Médiamarkt-ban,de pár napja felnyomták az árát.
Esetleg,ha náluk lesz készlet ismét visszaeshet az ára? -
tihibaby
senior tag
Vicc,hogy nem lehet AN-MR650A Magic Remote-ot kapni sehol...
Ha valaki tud eladót szóljon! -
taylorp
senior tag
válasz
Exelsior24 #85879 üzenetére
Szia!
Én is pont UJ635V modellen gondolkodom. Jó döntés, ár érték arányban? -
Czimby
addikt
Az új 600/650-es Magic Remote-ok hoz jár vevő egység vagy a Tv Bluetooth-jára csatlakoznak,?
Van egy régi MR-200 Remote-om amihez még vevő dobozt is adtak, ez működhet új tévével?
-
laca63hu
kezdő
Üdv ! Ma vásároltam egy LG 43UJ620V tv-t nincs hozzá magic remote !! Tesco BlackFriday 119000 Ft-ért. Vidanet kábel előfizuval CI kártyamodullal használom. Viszont ha élő műsort rögzítését elindítom, CI jelszó beírását kéri ! Tud valaki segíteni,hogy mi is az a CI jelszó ? Köszönöm.
-
spileraaa
senior tag
Melyik és miért?
LG 32LJ500V
vagy
LG 32LH530V
-
spooner81
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy beléptem közétek új tv vásárlással. Hát megérkezett egy Lg49uj7507 képében. Rengeteg beállítási lehetőség van rajta. Lesz mit tanulnom, de a képétől leesik az álam. Iptv van itthon az adások szerintem elég jók a hd adások pedig csodásak. A 4k-rol pedig csak szuperlatívuszokban beszélhetek folyton 4k videókat nézekSzerintem nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Fűnyíró topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest