- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár Xeont is jó lett volna, azok voltak amik új életet leheltek a halódó 775-ös plaltformba
(legsikeresebb cikkem volt a 771/775 mod) -
Alusky
senior tag
Szerettem ezt a korszakot, kár, hogy ma már használhatatlanok. Q9650 vagy PhenomII X4, X6, ha szénné is van tépve már megellik ha megnyitsz egyszerre három YT videót vagy beakadnak néha-néha főleg az egy órás videók és csak áll a kép 10 másodpercig a hang meg megy. És ezt is már Linux alatt, Windows alatt még halottabbak lehetnek.
Facebookot meg se említem, az középerőműveken is akad, de ezeken végképp. És akkor még melegítik is a sarkot, mert nem egy kis fogyasztású procik. Cserébe lehet másnap reggel el se indul a millió éves alaplap miatt.
Szép idők a HD6970-nel meg a Bluestorm 2 táppal és a Shrek színű Swif 2 (?) ventikkel, Ninja 2 hűtő... Amikor még volt valami varázsa az egésznek, nem úgy mint ma belehánysz valamit a házba és minden csilliárd FPS-sel megy lelketlenül, már egy i5 procinak is 800 magja van. -
Köszi, príma teszt ! Így látom hogy ezek a szintű gépek mennyit teljesítenek erősebb tesztek alatt.
A P5Q tényleg jó lap, bírja az FSBt rendesen.Én a retróbb tesztekre mentem rá, szívesen használom a kétmagosokat régi cuccokra. Blogot nem írtam még, de táblázat már van. Valamint meghajtottam a CPUkat, amennyit csak bírtak stabilan.
Az AMD maradt házban, összpontszámban nyert. -
KROK640
nagyúr
Köszi a tesztet, érdekes
-
zoo8800
veterán
Köszi.
Emlékszem, mekkora ugrás volt, amikor D820-ról váltottam E5200-ra -
Yutani
nagyúr
Köszönjük a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mivel nagy híve vagyok az S775 platformnak, csináltam nektek egy kedvcsinálót egy jó kis 98/Me/XP/Vista/Win7 retro...
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest