Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van néhány írás[link]. Ez is.
Edge led, ami pl. sporthoz jobb lehet, gyors menü és smart, jó lejátszó, stb. A 6307-es alapnál több dologban is eltérő tulajdonságokkal. [link]
Holnaptól(talán éjféltől) a Red Friday a médiában, saccra 220k-ért lehet venni, és 5 db piros ruhadarabviselése esetén az üzletben még + 5 % engedmény.
kisbalazs83 Talán a hasonló tudású 614V-624V jobban megérné 124k-ért a jobb talp és a +1 HDMI, vagy a kicsivel jobb hangzás miatt. Jack kimenet egyiken sincs, ha keresnéd.
Ezt pedig az aprón találtam, ha valaki 43-as UHD-t keresne, 95k 2 év garival.
-
At-is
csendes tag
Sziasztok
Kinéztem egy lg 55UJ6517 tv-t,de.seholsem találok egy tesztet sem hogy milyen valakinek van vele tapasztalata vagy bármi infó vegyem,ne vegyem bármi.
Köszönöm -
kisbalazs83
aktív tag
Sziasztok!
110körül mit ajánlotok? Ezt néztem, de nem túl sok komment van hozzá: LG 43LJ594V
Köszi! -
csab2
veterán
50lf652v
Eddig csak 720 p-ben játszotta le a tv a YouTube videókat. A napokban frissült a YouTube app. Ma vettem észre, hogy már 1020 p-ben is működik. -
jiatur01
csendes tag
válasz
huncutka1029 #85362 üzenetére
tisztelt huncutka1029!
Köszönöm a választ majd meglátom mit tudunk tenni. Még nem tudom, hogy lehet belépni a szerviz menübe. Szeretettel és áldással. "RJ" -
huncutka1029
addikt
válasz
jiatur01 #85344 üzenetére
össz-vissz 1 USB portod van?
Ha nem akkor az USB 1 be a vinyót, USB-2 be pedig a HUB-ot csatlakoztasd. Hubról is működni fog a billentyűzet.
Sajna a HUbok terén is elég válogatósak az LG tv-k.Nekem ez vált be több tv- esetén is. Anno 2011-ben az LW sorozat nem támogatta a hubot, csak service hack után, de akkor sem mindet. Ezzel a tetején lévő portba dugott hdd ment a 2-es portba nem szabadott semmit dugni, mert összeakadt, 3-4 es porton pendrive, és egyéb eszköz ment hibátlanul. (vezetéknélküli egér is)
-
jiatur01
csendes tag
Szép jó napot kívánok nektek.Tisztelt közösség , hogy lehet belépni az "LG Vebos TVUH6207-ZA" - nak a szerviz menüjébe belépni. Szeretettel és áldással "RJ"
-
Klara_
őstag
válasz
the.odzsy #85354 üzenetére
Ha megteheted akkor a 7es szeriat, itt a 2017 line up, ki van tetelezve miben mas.
-
GEPESZ66
veterán
A Samsung fórumon istenítik a VA panelt.
Szebb, mint az LG IPS? -
travis84
csendes tag
Sziasztok! LG 32 LB650-es tv az induláskor lefagy, vagyis a kezdő LG logónál nem megy tovább. Próbáltam áramtalanítani, egy éjszakára is, de semmi. Gombokra nem reagál. Mi lehet a gond? Firmware hiba? Vagy egyéb? Köszi a válaszokat előre is.
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Hozzáértők, használók, tesztelők!
Tv vásárláson gondolkodom. Két típust néztem ki: LG 55UJ6307 illetve LG 55 UJ701V.
Ha jól olvastam a másodikhoz már az okos vezérlő jár, de ezen kívül melyiket ajánljátok /sebesség, kép, szolgáltatások.../ ? -
vond
MODERÁTOR
válasz
nrbi001 #85351 üzenetére
Mi eleinte se toltuk sokat a smart részét, bár együtt tudtunk élni a sebességével. Viszont lassan egy éve már egy 40 dolláros S905X boxot használunk minden médialejátszási és okos dologra, és hát ez mérföldekre előre van minden okostévé platformtól.
Médiacenternek egy LibreELEC Kodi fut SD kártyáról, a belső tárhelyen meg van egy 6-os android minden másra.
-
vond
MODERÁTOR
Hali! (Tudod, hogy miért.)
IPS-ből esetleg az idei UJ63-as szériára nézz rá. Az 55UJ6307 pl. pont belefér a 200-as keretbe. Ez elvileg gyorsabb is, mint a tavalyi FullHD-s modellek. Vagy ott van az idei, FullHD-s 55LJ625V is, de ez lehet, hogy lassabb, nem tudom. Viszont ahogy nézem, ez edge-led, ami elvileg jobb a sporthoz.
Mondjuk én nem tántorítanálak el teljesen az LH630-tól (vagy más talppal LH6047-től) sem. Igaz, hogy nem szélvész gyors (bekapcs után általában kell neki egy fél perc, míg beáll), de mi már több, mint egy éve használunk otthon egy 49-est, és tök jól elvagyunk vele. Ha nem mászkálsz állandóan a részletes menüben, meg nem használod sokat okos dolgokra, akkor azért nem rossz. És ezen legalább még van fejhallgató kimenet.
Sony-ból a 70, 75, 80-as széria is IPS, viszont ezekből csak a 49-50-es méret férne bele a 200-ba.
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Megerősítést szeretnék kérni, hogy a 2017-es TV-khez az AN-MR650A típusú magic remote kell, ugye? UJ6517-es a TV amihez kellene.
-
BaLee
addikt
Egy vendéglátó helyre szeretnénk tv-t venni. Fontos lenne, hogy viszonylag nagy betekintési szöge legyen, illetve hogy a sport műsorok is vállalhatóak legyenek rajta. Méretben 50-55" körül gondolkodunk. Keret 200k körül.
Másik topicban IPS-t javasoltak erre a felhasználásra. Tudtok konkrét típust javasolni? Gondolom fullHD bőven elég a többség úgyis 3m-en túlról nézné.
Olvasgattam az LH630V típusról az IPS viszont nagyon lassú a menüje. Ez csak az okostv részére vonatkozik?
-
jiatur01
csendes tag
Tisztelt huncutka1029!
Elvan látva táppal a wincsi. rendesen külön.
A direkt usb - én működik de nekem kellene a kalaviatura is, hogy menjen.. Ne keljen állandóan ki be csatlakoztatni mikkor internetezni akarok. Vagy mikkor felvételt akarok csinálni. Kőszi a tanácsot.
Szeretettel és áldással. "RJ" -
jiatur01
csendes tag
Szerbusztok Szép jó napot kívánok. Volna egy kérdésem. Kérlek titeket Segítsetek a tapasztalataitokkal.. Van egy "LG Vebos TVUH6207-ZA" készülékem és az USB Hobon Nem tudok felvételt csinálni a TV műsorokról.
Ha már felvettem direkt az USB csatlakozáson, és utána csatlakoztatom a hobot akkor letudom játszani rajta keresztül. Mikkor hobon keresztül akarok felvételt csinálni akkor azt írja ki, hogy ez hob nem kompatibilis. több hobot is kipróbáltam. Van egy 7 USB bemenetű tplink Hobom de azon is csak Lejátszani tudom de nem tudok felvételt csinálni. Kérlek be neteket Segítsetek. SOS. SOS. Áldásom és szeretetem kísérjen titeket. -
fraba
aktív tag
Sziasztok!
A 49UJ701V-ZC.BEETLJP kódnevű TV-ről mit lehet tudni? Találtam egy ilyen kódtáblázatot, de ebben nincs benne minden. Van ennek valami frissebb, bővebb verziója?
-
törölt tag
válasz
ballington #85330 üzenetére
Ezek tudják a Sound Sync Optique / Wireless funkciót LG 43UH664V és LG 43UJ6517. A 7-es szériához már MR(Magic Remote) jár: LG 43UH7507 és LG 43UJ701V
Rotor82 Átkódolási beállításoknál, de lehet, hogy az UMS nem jó UHD-re, annyira én se ismerem. Esetleg olvasd át ezt a topikot. A tv biztos tudja a lejátszást, mert USB-ről gond nélkül megy, tehát a rendszerrel lesz valami, de innen passz.
Az ott nem baj a képen. -
Rotor82
aktív tag
válasz
#94529552 #85333 üzenetére
Nem wifi -n vagyok, hanem vezetéken.
Hol találom az átkódolás megszűntetését?
Ami érdekes, hogy amiket nem, vagy szaggatottan játszik le, azoknál a film cím alatt alatt nincs is file méret, csak egy "-" jel.
Viszont a 720/1080p filmek alatt kiírja a file méretet...Amúgy az UMS -ben a státusz fül alatt nem baj, hogy kétszer látszik a tv -ém? [link]
-
norberto_th
aktív tag
válasz
Tomi13 #85319 üzenetére
Nekem is ez a típus van, beállítás kérdése és ki lehet sajtolninbelőle a egy sima hd csatornán is a elgjobb képminőséget, viszont nálam három mód van, tv csatinál a sport módot személyre szabtam, majd pedig a yt-nál megint személyre szabott, illetve HD filmeknél (külső forrás) két módot szabtam személyre, az Eco-t és a HDR módot, utóbbin apró módosításokat csak. Nem nagyon kell állítgatni sem, mert automatikusan arra a módra kapcsol amit épp hadznál az ember (tv csatorna, külső forrásból lejátszott tartalom és yt)
-
magic1987
újonc
üdv.
Lenne egy kis problémám egy LG 42LW4500 tv-vel.
a tv hátuljában lévő LED driver board iszonyat zavaróan zúg-sípol. A jelenség fennáll minden adásnál. miél fényesebb a kép, annál magasabb frekvencián sípol. Ez csak az adott panel cseréjével, vagy a panelen lévő alkatrészek cseréjével oldható meg? előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Rotor82 #85318 üzenetére
Talán az UMS-ben az átkódolást szüntesd meg, esetleg az Általános beállításban a max sávszélt vedd fentebb, de wifi helyett jobb lenne vezetéken használni. Vagy tedd fel helyette a Serviiot, ott megjelenítőt kell csak választani, és betallózni, de ott a topikja is.
Tomi13 Magic Remote, vagy egy kisegér megoldja(vagy légegér is). UJ670-hez pl. Vagy egy másik. Vagy a kereső, hátha írt be valaki ilyen vagy hasonló tévéhez.
Met Válassz másik képmódot, mint itt: [link] [link]A Tv beállítása vond leírása szerint, vagy lehet találni további cikkeket a neten, pl: How to Calibrate Your TV másik: [link]....
-
Yogi Bear
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék 2160p/Dolby Atmos/DTS:X filmet nézni/hallgatni. Ehhez van egy UH8507-es (firm: 05.30.10) TV, ami HDMI-n max. DD 5.1/DTS 5.1/PCM hangot képes kiküldeni az erősítő (Onkyo TX-NR676) felé, illetve PC-ről kimegy az Atmos/DTS:X hang, de a jelenlegi videokártya (Intel HD4000) max. 1920x1200-as felbontást támogatja. Az erősítő hálózaton vagy USB-n keresztül csak zenét játszik le.
Én arra jutottam, hogy vagy
- egy 4K/UHD/Atmos/DTS:X műsor lejátszására képes mediaplayer-t kellene vennem (~80-90e ft) vagy
- egy UHD felbontást támogató videokártyát a számítógépbe.Van valakinek egyéb ötlete a megvalósításra a fentieken kívül?
Köszi, YB
-
Tomi13
senior tag
Smartshare helyett van valami más megosztási program amivel a pc-ről le tudom játszani a Tv-n a tartalmat?
Az a bajom vele, hogy a webos 3.5 fényképek,videók menüjét használom, látja is a pc- megosztott fájlokat, minden oké vele, viszont tekerni nem lehet csak 2x vagy 4x -es sebességgel, illetve nincs olyan opció benne, hogy ugorjon a film egy bizonyos percéhez. Valami olyan fájlmegosztó kellene aminek van ilyen funkciója. -
ballington
addikt
Sziasztok!
42-43"-ban keresek IPS-es UHD-s tv-t, főleg LG, SONY-kat nézegettem, 160-180k körül
Miket tudtok ajánlani? Youtube-ra is használnám, illetve jó lenne, ha egy hangprojektort wifi-n keresztül rá tudjak kötni. -
smekone
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, amit kinéztem : LG 55SJ810V . Kérdésem a következő: Mi a véleményetek a TV-ről ? Egy olyan TV-t szeretnék venni , ami akár 5 év múlva is megállja a helyét.
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Az emlegetett képkalibráló lemezt milyen néven keressem?
Lementettem pendrive-ra az összefoglalóban linkelt cikkből a képeket de amikor rádugom a tv-re nem tudok állítani semmit a képen. Azért gondoltam hogy jobban járnék valami cél lemezzel.
Az a bajom hogy nézem a most a snookert és iszonyat nagy a fehérség, a fehér ingek ki vannak égve, az emberek keze fehér (nem mint fehér ember hanem mint egy A4-es lap), bármit állítok nem lesz jobb.Egy 43LJ500V-hez kell ha számít.
-
senki66
senior tag
válasz
Rotor82 #85318 üzenetére
Ha ez a probléma akkor volt, amikor telepítetted az UMS-t, akkor elejében ez normális, mert amíg az UMS beindexálja az összes könyvtárat, meg átkódolásokat végez addig akadozik. Később akkor van akadozás, ha mondjuk ugyanarra a meghajtóra ahonnan lejátszol letöltéseket csinálsz, esetleg az új könyvtárakat megint bedolgozza az UMS. Egyébként nekem szinte akadás mentesen megy a lejátszás 40-70 GB-os 4k filmekkel is kábelen (Wifin nem próbáltam, úgy lehet gond lenne)
-
-
droti25
őstag
Sziasztok
50-60 Gigás UHD filmet gondolom lehetetlen küldetés a tv lejátszóján DLNA-n keresztül megnézni?
Kb 4ms-ként megakad és pufferel. -
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy 55UJ670V-t, az lenne a problémám, hogy egyáltalán nem vagyok elájulva a képminőségétől, gondolom manuálisan kellene állítani rajta,mert a beépített képmódok nem adnak szép képet legyen szó akár 4k-s felvételről. Van valami általános beállítás ami jó szokott lenni (fényerő, kontraszt,stb) ?
Illetve van egy olyan képmód hogy hdr és azon belül három lehetőség, azt érdemes használni?
Köszönöm! -
Rotor82
aktív tag
válasz
#94529552 #85316 üzenetére
Köszönöm, részben megoldódott. Ugyanis a Tv így is feléleszti a monitort, de vissza is "alszik" 2-3 mp után.
Más:
UMS megosztásnál a 2160p filmek erősen akadoznak, vagy el sem indulnak... A PC procija (i5 7500) folyamatosan 100% -on teker. 720p 1080p filmek esetében nincs gond.
UMS beállítás kérdése az egész, vagy DLNA -án már eleve nem elég "folyékony" a 2160p filmek lejátszása? -
norberto_th
aktív tag
Valakinek van arra valami tippje hogy a google photos képeimet hogyan tudnám tv-n nézegetni? Nem találtam rá megoldást...
-
nyesix
senior tag
55UH 7507 en be tudom állítani azt hogy a gyári böngésző ne a binget hanem a Google-t használja? Vagy tudok feltenni esetleg chrome ot?
-
BBali3
csendes tag
sziasztok, egyik napról a másikra valahogy a hangvezérlés nem akar működni (49SJ810V). Hiába nyomom a mikrofon gombot, feljön ugyan a kereső, de nem vált kékre a mikrofon gomb, nem is vár inputot. Megpróbáltam a hangadatokat kikapcsolni és vissza de semmi változás. Valaki tapasztalt ilyet már vagy én bénázhattam el valamit?
Ha nem muszáj még nem mennék a gyári visszaállításra újra mindent beállítgatni. -
gsanyi2
újonc
válasz
huncutka1029 #85310 üzenetére
Köszi a választ, akkor marad a márkaszervíz.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Érdekes, kissé idegesítő jelenséggel küzdöm:
Felszerelés:
49UJ6307 - HDMI - PC - HDMI - monitor.
Szituáció:
Tv ki van kapcsolva, a Pc üzemel, de be van állítva, hogy a monitor 10perc után menjen alvó módba.
10perc után ki is kapcsol szépen a monitor.És most jön a lényeg:
Bekapcsolom a Tv-ét és a monitor "feléled"!?!? Pontosabban az alvó állapotot jelző piros led átvált fehérre és a
monitor kijelzője úgymond halványan világít, de a kép nem jön be.
Majd megmozgatom az egeret és bejön a kép is...Olyan mintha a TV bekapcsoláskor túlfeszt adna a hdmi kábelen keresztül a vga karin át a monitorba és "felébreszti".
Próbáltam már kábelcserét/portcserét vga driver váltást, stb, de nem segített.
Valaki kipróbálhatná esetleg, hogy monitor elalvás után bekapcsolja a TV -jét és mi történik.
-
huncutka1029
addikt
válasz
gsanyi2 #85308 üzenetére
Nem lesz jó hozzá.
Nem egyezik az évjárat, és a kategória sem.
Valószínűleg ennél több különbség is van benne pl rögzítési pontok, csatlakozó elhelyezése stb.
Kijelző újonnan, kb 30-60 Ezer körül van FHD nem 3D esetben.
alaplap pedig kb- 15-30 ezer ha lehet még kapni hozzá.
Én nem próbálkoznék házi bakráccsal, mert semmi garancia nincs rá, hogy működni fog, így a végén többe lesz, mintha márkaszervizbe vinnéd, vagy vennél egy másikat. -
gsanyi2
újonc
Sziasztok! Van egy kijelzőtörött LG42LB56 led 1080p fullhd tévém, a napokban találtam egy LG42LE5500-ZA led 1080p fullhd tévét ami “alaplap hibás”. A kérdésem az lenne, hogy a két tv kijelzője egyezik-e, átlehetne-e tenni a jó kijelzőt a hibás kijelző helyére? Ha nem cserélhető a két készülék kijelzője, akkor mennyi az esély arra hogy találok a kijelzőtöröttbe normális áron kijelzőt?
Köszi előre is a válaszokat! -
törölt tag
válasz
Shepherdke #85298 üzenetére
Nézd meg az Összefoglaló DLNA részét is, hátha segít, + ezt is, és még itt is van pár db hasznos videó.
ga_-bor
Szerintem nem ér annyival többet[link], mivel eléggé hasonlóak, de ha még hozzá vesszük, hogy tudásra az UJ6517 is pont ua. mint a 670V(csak a talp más), és a 234k-val még olcsóbb, és hivatalos boltból... MR-t majd utólag is lehet venni ezekhez, ha kellene. -
dargelot
senior tag
Hello,
Ezt a TV találtam meg áruházban LG 49LH5100. Itt a H 2009-et vagy 2016-t jelöl? Illetve smart tv, de ez azt is jelenti, hogy van benne böngésző? Szerintetek 116e reális ár érte?
Előre is köszönöm!
-
Dave567
addikt
válasz
N.YCityBoy #85300 üzenetére
Igen, fejlődik...
-
válasz
huncutka1029 #85301 üzenetére
Ez van, ezt hívják fogyasztói társadalomnak és ez mindenre igaz nem csak a tévékre!
Mindentől függetlenül 1 percig sem bántam meg ezt a készüléket, és egy darabig még biztos, hogy maradni fog!
A következő szint nálam a Signature de arra még várok amíg lemegy a 77"-os 2milla alá😁 -
huncutka1029
addikt
válasz
N.YCityBoy #85300 üzenetére
Én 2015ben az UF8517-et 450-ért vettem. Akkor sem volt olcsó, de kifutó darabokat is 420 körül adták el 2016-ban. A közé és felső kategória mindig drágább. És az LG piac politikája szerint az új modellek mindig nagyon magas áron nyit, és ki is tartják, amíg az előző évi kategória társ modellek el nem fogynak.
Pénzügyi szempontból okos , vásárlók szempontjából szemét húzás, de a többi gyártó is ezt a tematikát követi egyre jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest