Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McReay
aktív tag
válasz huncutka1029 #24281 üzenetére
Jó kis összefoglaló, viszont a képeket hiányolom!
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
McReay
aktív tag
Meg tudná mondani nekem valaki , hogy az egy szoftverhiba vagy ilyen "okosak" az LG-nél, hogy ilyet megcsináltak:
Elkezdek lejátszani pendrive-ról egy filmet, néha közbe jön 1-2 dolog és ilyenkor megállítom, eddig nincs semmilyen gond, viszont, ha eltelik 10-15 perc akkor a film automatikusan tovább megy...?
-
McReay
aktív tag
Nem tudjátok meddig lehet ehhez a TV-hez eredeti távirányítót kapni?
[ Szerkesztve ]
-
McReay
aktív tag
válasz Tompie #21866 üzenetére
Volt szerencsém(??) hozzájuk!
Több, mint egy hétig hitegettek, hogy van egy adott termék, amit akciósan rendeltem tőlük, majd 1 hét hívogatás és e-mailezés után közölték velem, hogy mégsem érhető el a termék, de ha gondolom akkor várhatok 2 hetet és akkorára biztosan meglesz!Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
McReay
aktív tag
Van egy nagyon érdekes kérdésem...
Miért van az, hogy a TV-n egyes filmeket szépen, úgynevezett "full" képernyőn tudok nézni, másokat pedig alul felül látható fekete csíkkal látok, mi lehet ennek az oka? Pendrive-ról lejátszott filmekről lenne szó.Próbálkoztam avi-val és mkv-val egyaránt, mindkét esetben előfordul, hogy látható illetve nem látható a fekete csík!
Például:
avi 624x352-es felbontás esetében NINCS csík
avi 720x304-es felbontás esetében viszont vanmkv 720x306-es felbontás esetében szintén van csík
mkv 720x402-es felbontásnál NINCSEzt nem értem milyen logika vagy elv alapján van, valaki tud(na) erre valami érdemleges választ adni?
A felbontást próbáltam állítani a tv-n, de csak két opció érhető el (pendrive-nál):
Teljes (alapból ezen van)
Eredeti (ebben az esetben egy nagyon pici képet jelenít meg a tv közepén)Ha Set Top Boxról nézem a csatornákat akkor ez a felbontási beállítás sokkal több lehetőséget biztosít számomra, mint 16:9, levágás nélkül, eredeti, 4:3, nagyítás ....stb
-
McReay
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a tv-knél van valamilyen határ, ami fölött nem képesek felismerni a pendrive-okat (pl. 32gb vagy e fölött már nem ismeri fel) illetve képesek e kezelni a 3.0-ás peneket? (a 3.0-ás pendrive visszafelé kompatibilis, csak kérdés, hogy ezt a tv is elviseli e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.