Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz #03969024 #98482 üzenetére
Fekete teszthez inkább ezt használjátok, nem fogja lekapcsolni a ledeket.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
petrosilov
tag
válasz #03969024 #98448 üzenetére
Nézegettem én is, elég kevés különbség van: távirányító, más talp, 4K Active HDR, aztán ennyi kb.
https://www.zkelectronics.com/comparetv/lg-55um7450pla/uk/lg-55um7100plb/uk/ -
-
blakey
titán
válasz #03969024 #98027 üzenetére
Csakhogy nem maga a panel volt 200Hz-es, azóta sokminden változott az LCD panelek szempontjából. Nekem is volt LW659-em ami 200Hz-esnek volt titulálva, de akkor másképp definiálták.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Cole86
senior tag
válasz #03969024 #14075 üzenetére
Nos ez komoly tévedés.. akkor is komoly lag van ha minden létező effekt off más profilban..
Miért írtam volna le, ha nem így lenne?
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz #03969024 #14067 üzenetére
Nos ennél a típusnál csak 1game mód van, azért mert minden napszakban más fényviszonyok, nincs 2 egyforma game, sorolhatnám.. itt game módból csak 1 van összesen.. a többi meg laggos keményen... 120ms input lagg... ennyi
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Lacinavi
tag
válasz #03969024 #13721 üzenetére
Azért szajkózza mert igaza van. Vegyél egy HDD-s dvd felvevőt vegyél fel vele egy filmet és szabdald szét majd fűzd össze. Ez annak a célorientált gépnek szinte pillanatok műve csináld ezt meg számítógépen azt hiszem rámenne egy pár óra perc attól függően milyen a hardver de sebességben soha nem fogja felülmúlni egy asztali berendezést. És tényleg mire megveszed azt a videokártyát ami tényleg viszi a 3d-s filmeket meg hozzá a szg. belét ami tudja is kezelni azt a kártyát vehetsz egy eleve 3d-s lejátszót. Én ezt megoldottam 620-a LG br lejátszóval semmi bajom a lejátszásokkal és ami tetszik rajta keresztül sokkal szebb a 3d mint a tv lejátszójával. És elég sok film van aminél kijön a kép előre is de nem a tv saját lejátszókáján az sem rossz de van különbség. Ez olyan mint a hifi ez is jól szól meg az is csak az egyiket sokkal tovább tudod hallgatni nem kezd el idegesíteni. Jó igaz ezzel nem lehet e-mailezni meg egyebek de legalább nincs szívás ha filmet akarok nézni. Ha beleolvasol a beírásokba rengetegen panaszkodnak akik szg. akarják tökéletesen nézni a 3-s filmeket, valami mindig nem stimmel.
-
aszamóca
aktív tag
válasz #03969024 #13721 üzenetére
Mindkettővel rendelkezem, és azért írom, mert nem hiszem hogy mindenkinek csúcs szuper gépe van otthon. Egy valamirevaló képkártya árából már simán veszel egy jó 3D-s lejátszót.
Akkor?
Ja igen, és természetesen az én k. a.-mat kedves uram.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
spidersoft
senior tag
válasz #03969024 #13054 üzenetére
"levágás nélkül" opcióval alapból úgy 3cm keret van...
Megtaláltam a beállítások között (valami saját laposképernyő vagy efféle pont alatt...) azt az opciót, ami átméretezi a képet. De hogy ezt minek tették ide, és főleg alapból miért volt középre húzva (kb. 7%-ra) a csúszka, azt nem tudom.
Nagyon nem értettem, hogy miért nem működik ez a dolog, és a neten sokfele megírt PC Mode problémázások miatt csak a tévére tudtam gyanakodni. Ezek szerint ez most nem az ő műve volt. Kivételesen
Mindegy, most már jó, köszönöm szépen a segítséget!
-
-
atirag
őstag
válasz #03969024 #12585 üzenetére
Ha zavaros akkor leírom. Ha pcvel játszóm akkor nincs vezérlés. Tehát felkelek az ágyból bekapcsolom a filmet visszafekszem és nézem. Semmi változtatás. Ha valamilyen alternatív móddal akarom irányítani akkor az egy plusz dolog. És nem is igazán stabil(pl. mobillal)
Most pont nézek egy full hd filmet (mert tesztelem a vargalex féle firmware-t) és ilyenkor a net 1Mb-el csökken. Ha beletekerek akkor 3Mb-el -
atirag
őstag
válasz #03969024 #12585 üzenetére
Most felraktam a vargalex féle firmware-t és azt tesztelem.
És a média player az jó,de hihetetlen módon irtózom a sok távtól. És az univerzális is bannolva van nálam.huncutka1029
Ezt nem ismerem. Miért is jó ez nekem? Össze tudom kötni a tv-vel és a pc-vel is?
De akkor ugyan úg a tv játsza le a filmet nem?Más: Lehet valahogy feliratot rakni mkv mellé? Konkrétan a john cartert nézem szinkronosan és az idegen nyelvet nem feliratozza. Raktam mellé feliratot,de baszik rá Pedig ugyan az a file név is
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz #03969024 #12571 üzenetére
Akkor ez egyszerűen rossz? Az a baj a hdd-vel,hogy mindig rá kell másolni és ez plusz idő.
Vennék media playert is ha az tudná,de azok sem tudnak full hd-t lejátszani hálózaton keresztűl
Vagy nem működnek együtt a tv távjával. Ha tud valaki ellenpéldát akkor szóljon
Hihetetetlen,hogy full hd tv-n szar avikat kell lejátszani ha folyamatos lejátszást akarok -
betyarr
veterán
válasz #03969024 #12551 üzenetére
köszi!
most olvasgatom megint az lg 47lm660s tesztet.állítólag a 660s és a 620s között csak wifi,usb aljzat és magic táv különbség van,de árban elég brutálisan olcsóbb a 620s.vajon érdemesebb lenne vennem a 47lw5590 helyett a 620-ast?kb 4e a difi árban. jelentősen jobb lenne,vagy csodát ne várjak képminőségben?
-
betyarr
veterán
válasz #03969024 #12542 üzenetére
nem bemenetre gondoltam,hanem csatornánként.pl ha egy csatorna sokkal hangosabb a többinél és mondjuk nem szélesvásznú,akkor fogom,beállítom a nekem megfelelő hangot és képet,aztán ha valamikor odalapozok,akkor automatikusan az általam előzőleg beállított értékekre ugrik.vagy ne álmodozzak?
-
Azurooandrew
tag
válasz #03969024 #12139 üzenetére
Persze, így igaz A kép csupán azért lett linkelve, hogy a korábban felmerült 620 vs 660 tükröződésről kialakult differenciát árnyalja - egy német oldalon találtam.
Pár kép működés közbeni különböző LM modellekről - nyilván itt sem a legideálisabbak a viszonyok, de ezen felül csak promóciós képek vannak erre-arra a tv-kről.
-
Pabeee
csendes tag
válasz #03969024 #12142 üzenetére
Köszi, egy gentleman vagy! Majd ki is próbálom, de most már az asszony nem engedi tovább nyomkodni a gépet... Képzeld, tévézni akar!!!! Hallatlan!
(Ja, vajon az említett "Főmenü" a Home-gomb megnyomásával bejelentkező képernyőt jelenti? Emlékeim szerint ott van "Beállítások" gomb...)
-
Watt25
veterán
válasz #03969024 #11637 üzenetére
Mindenkinél mások a szempontok/lehetőségek.
Én azért vettem Smart-os TV-t, mert ha leülök TV-zni, akkor nem akarom hallgatni a számítógép zúgását mellette. (Arról nem is szólva, hogy a bekábelezése sem lenne könnyű a távolság miatt.) Jah, meg a gépem sem képes FULL HD-s videók lejátszására...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
GEO001
aktív tag
válasz #03969024 #7874 üzenetére
"Igen, sok apró kényelmi funkció eltűnt. mint a PIP is..." . korábban sem volt ilyen szolgáltatása.
Dany007: Ez a 2d-->3d kovertálás csak parasztvakítás, utólagos szoftveres mesterkélés, esetleg FHD -s sportközvetítéseknél van vmi mélységérzet, de sztem a többi felejtős.
(de közben ezt már Márton is kifejtette).[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
BloodRay
veterán
válasz #03969024 #7880 üzenetére
Örülj neki, hogy ilyen "komoly" gondjaid vannak. Az a 750-es egy igen jó tv. Képminőségre igen magas árkategóriát lazán ver ma is.
(#7891) Dany007 -> Annyira felesleges, hogy a 2012-es modellek között lesz is 50Hz-es(100Hz MCI...).
(#7894) Laca0 -> Korábbi funkciók visszahozását próbáljuk kierőszakolni, illetve netes kényelmi funkciókat.
Analóg tévéadást bűn már ezekre rakni, azokkal biztos nem fognak foglalkozni. Normális helyeken már híre-hamva sincs. Csak persze itt, meg Pakisztánban...[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
törölt tag
válasz #03969024 #7886 üzenetére
Manual:
A TV automatikusan beállítja az időt a műsorszóró állomás által továbbított időinformációt tartalmazó digitális csatornajelnek megfelelően. Ellenkező esetben állítsa be kézzel az időt és a dátumot. A TV órájának beállítása az időzóna és a GMT (greenwich-i idő) alapján történik; az időadatokat a fogadott digitális jel tartalmazza, mely egyben az időbeállítást is megadja automatikusan. Ha egy adott Időzónában található városban óraátállítás történik, átállíthatja az időt 1 órával. Az Időzóna menü az Automatikus módban változtatható meg. -
Dany007
veterán
válasz #03969024 #7801 üzenetére
Itt a fórumban pedig már dícsérték az LW5500 ips paneljének a szép feketéit. Nyilván nincs olyan, mint egy plazma. De nekem már az is jó lenne ha nem világítana úgy, mint egy éjjeli lámpa.
@tata21:
Én is kábelre tippelek. Vagy szakadt valahol, vagy esetleg kontakt hibás a csatlakozásnál.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz #03969024 #7633 üzenetére
LCD-kre ne nagyon számíts már most szólok. Egyetlen lcd típus lesz.
Visszalépés nem lesz ami a ledeket illeti. Az oled-eket viszont nagyon várom már. Valószínű megőszülök mire megjönnek végre."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.