Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Üdv
Pendrive-ról szeretnék lejátszani médiatartalmakat,de a 2 lg tv-mbe beletéve hibás vagy sérült fájlt közöl.
a laptopom rögtön olvassa.. leformáztam már sokféleképpen
vami ötletetek nincs mit tehetnék? -
jooker82
nagyúr
Az szerintetek,mért lehetséges,hogy a laptopomról HDMI kábelel csak HD jel megy tovább a FULLHD-s tv-re? a felbontásnál annyit ir ki a tv? Lehet ezen állitani?
-
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #30354 üzenetére
Köszi. nekem van 1 terrás HDD-m,ez a tv a szülőké. Nekik csak 1-1 filmre kell.. De közbe vitte az SD kártyát,csak a régi LH3000-es tv-m nem akarta felismerni.
Teljesen jó ez a TV.. -
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #30350 üzenetére
Most csatlakoztattam az optimus g-met hozzá,de egy usb mutat feliraton kivül semmit nem reagált,még a jel oda is fagyott. MTP-be tettem a telefont...
Ez csak sima usb kábellel történt.
lenne olyan pendrive-om,amibe sd kártya van,de azt nem fogadja be a másik tv-m se...
akkor ez bukta,lehet kell egy pendrive-t vennem,pedig a van kettő is itthon,de egyik se jó. garanciát meg nem adnak rá. -
jooker82
nagyúr
Sziasztok vettünk egy Ilyen HD-s tv-t a kérdésem az lenne,hogy valamilyen formában lehet ezen netezni?? a jobb felső sarkába a tátum mellett van egy wifi jel,csak x van rajta. ez azt takarja,hogy nem támogatja,vagy csak nincs bekapcsolva.??
És elvileg MHL képes. Mobiltelefonnal csak MHL kábellel tudom összecsatlakoztatni? Valahogy média tartalmat szeretnék rajta nézni,de nincs pendrive.Miként lehet megoldani? -
jooker82
nagyúr
válasz
berbatov2 #28052 üzenetére
Az csak 32-es,ezért is szeretnék nagyobbat.De egyszerűen 200k-t sajnálok kiadni egy tv-ért Ráadásul nálunk még a szolgáltató is csak analóg jelet ad,ami igy is úgy is kaka...
A Bayern meccseket pedig már digitálisba szeretném nézni.
Karácsonyra tervezem,de majd meglátom még
-
jooker82
nagyúr
válasz
Lajos_ #28033 üzenetére
Én is télen van,hogy minden este megnézek egyet,még ha már 100x láttam is,de megvagyok tökéletesen nélküle,ha kimarad néhány este,mellesleg 4 tv van itthon,tehát nézhetem a WC-n is..
meg ott a laptop,vagy telefon,ha mindenáron nézhetnékem van.
Az 1 hónapot csak nagyon szélsőséges esetnnek irtam. Szerintem azért 1-2 hét alatt megvan a dolog.De mondom én nem szoktam ezzel számolni,mert megbizom az LG-ben. -
jooker82
nagyúr
válasz
#16729600 #28029 üzenetére
Tisztában vagyok vele. De azért egy tv,nem is egy nélkülözhetetlen dolog,ha 1 hónapig nincs tv-m hát nincs...Nem halok bele. Viszont ezek a boltok is lejönnek futárral és nagy részük az LG-hez viszi gariztatni,csak vélhetően külföldre ahonnan hozták. Ezért lehet lassabb a folyamat.
Viszont,ha már a médiából venném,akkor elvárnék vagy 3-5 év garanciát. Ha jól tudom szoktak lenni ilyen akciók is. -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Ez jó tv??[LG 42LA6130] Tescoba is ennyi lesz most?, Ebbe nincs truemotion. Ezzel mit veszitek? -
jooker82
nagyúr
Van most olyan üzlet,ahol 190 alatt kapható,az Lm620S,42??Természetesen ajándékkal..
és nem webshop..
-
jooker82
nagyúr
Méghogy karácsonyi akció...
szinte minden webshop feljebb vitte az árát...pl a 620s esetében 7-8 E ft-al...
Ennyit már nem fog érni,h karácsony előtt vegyem meg... -
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #16493 üzenetére
Amint látod,ugyanazt a garipapirt kapom,mint a Médiában,akkor mért ne vehetnék webshoptól?? Ha30E ft-al olcsóbb,simán azt választom..
Panses: honnan vetted?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Nofear19 #16417 üzenetére
Légyszives fényképezd már le újra a garancialeveled,amit a Pc dream shoptól kaptál.Pár hete megtetted,de igazold újra,hogy valóban LG garancialevél e vagy sem...van nálam ,ami tuti hivatalas és egyeztethessük...
amúgy ezt a hosszas vitát követően,valóban az lenne a legjobb,ha vki egy webshop által vásárolt,deLG garanciapapirral,bemenne egy szervizbe,hogy ezzel jöhetek e javittatni a tv-m...
köszi -
jooker82
nagyúr
válasz
Motion_Blur #16111 üzenetére
Ha van itthon mélyládám,hozzá tudom csatlakoztatni??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Motion_Blur #16107 üzenetére
Köszi és jól szól az??úgy tudom,h 2x 20 wattos,ami nem egy nagy durranás és semmi mély nincs benne..Ennyit majdnem lead a tv is..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Motion_Blur #16104 üzenetére
A hangprojector az mi célt szolgál??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Khelben #15063 üzenetére
Fentebb irtad,h a 3D-s tv-k nálad nem játszanak és csak a moziban látott véleményed irod a 2 technológiáról..Kérdem én akkor miről beszélünk,ez egy TV-s topic....
Hij: attól mert annak a független intézetnek az jött be jobban,amelyik,kicsit sem tartanám elfogukltnak,bár mindenki azt tesz mellé,amit szeretne és a képzelete diktál...
Ennyi teszt azért ne igazolja már a passziv sikerét a TV-Kben...[link]
-
jooker82
nagyúr
Úgyhogy,mostmár tény,hogy a Passziv a jobb technológia....és 3D-ben is 1080p felbontással bir...[link]
Tehát tévhit,amit itt sokan tudtatok,v gondoltatok..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Yogibear974 #15049 üzenetére
Ez milyen vevőegység,amiről irtok??
A 620S,az 2011-es,vagy 12-es széria?? -
jooker82
nagyúr
válasz
Nofear19 #15026 üzenetére
Igen,csak sokszor mégis bolti garis papirt küldenek és majd ők beküldit a cuccot a gyártóhoz,ha gond lenne..Persze,ha csődbe megy a cég,akkor meg nézegethetek..
Amúgy már vélhetően az LG passziv technológiája is FullHD-s,mivel a linkelt cikkemben 2011 év elején elkezdte alkalmazni a gyártó,irják is... Tehát kétlem,h a 2012-es modellek ne lennének FullHD-sak..
-
jooker82
nagyúr
Ezért sem vennék soha samsungot,mert egy mocskos cég.....
Amint láthatod már van megoldás a passziv 1080p-re is... -
jooker82
nagyúr
válasz
Khelben #15009 üzenetére
Nekem azért tetszett igy tv-n keresztül is a 3D,szép élesen kijöttek a dolgok...ezt igy nemigazán nevezném parasztvakitásnak...
Meg a mozi az csak 1 hónapba 1x másfél óra,addig a tv-t folyamatosan nézem,nézhetem,azért a szemem maradjon egybe estére is..
Itt egy jó kis szemléltető videó...[link] -
jooker82
nagyúr
Köszi és valóban,csak 52 wattot fogyaszt egy 107-es tv?? a mostani 82-esem 150wattot eszik,ez hogy lehet?vagy ezt is elirták?
És wifi van ezekbe a tv-kbe,vagy csatlakoztatni kell a netet?Khelben: de én úgy hallottam,hogy az aktiv az rontja is a látást,meg fejfájást,szédülést okozhat,azért ilyen áron,ne legyen jobb,ha valóban jobb..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Nofear19 #14970 üzenetére
Köszi az ötletet,igy valóban nem rossz,de,milyen garanciát kaptál hozzá és hány év?? Jobb lehet a képminősége,mint egy LH 3000-esnek?? mert most az van...
Amúgy azt az Auchanost úgy akartam,h megveszem,eladom a lejátszót egy huszasért,(mert szerintem többért nem lehet) és akkor 2 kilóba van,de igy még jobb lenne.. feltéve,ha megéri az Lh3000-est lecserélni,ami most3 éves,de semmi baja.. -
jooker82
nagyúr
Az auchanba most az LG LM620S 3D-s 107 centis tv,csak 219E ft,ajándék Bluray lejátszóval..
-
jooker82
nagyúr
Ha még nem volt...Minden 47-es vagy nagyobb Cinema tv-hez ajándék +D-s kamera,10 szemüveg és Bluray lejátszó...[link]
-
jooker82
nagyúr
válasz
SureStudio #12366 üzenetére
vélhetően drágábbak,de az LG oldalán fenn vannak...A DTS csak akkor szükséges,ha USB-ről,val laptopról nézed a filmet....
-
jooker82
nagyúr
válasz
SureStudio #12360 üzenetére
106 cm, fullhd,szerintem meg...Bár én már idei modellt vennék,ami a DTS-t is támogatja...
-
jooker82
nagyúr
válasz
syler123 #12334 üzenetére
Én is,a 3 éves tv-met még szinte újnak érzem..LH3000..Ha most vennék egy ilyet,akkor mi lenne a 3 év múlva már nagyon elterjedt oled tv-vel
Amúgy,ha laptopról elinditok egy 3D-s filmet HDMI-n,akkor azt rendesen úgy élvezhetem szemüveggel,mintha egy lejátszóba tenném be házimozin?? És onnan is átkonvertál mindent??
-
jooker82
nagyúr
válasz
BlackJack80 #12330 üzenetére
Köszi,de szerintem nem éri meg a felárat,azért,akármennyire is egyedi az a táv. nem ér 60E ft-ot..
-
jooker82
nagyúr
válasz
syler123 #12328 üzenetére
Ez nem ugyanaz?? vagy csak én látom rosszul??
Bár az olcsóbbhoz,mintha nem lenne az a magic távirányitó...de másban egyezik...Amúgy tényleg brutál olcsó,ha valóban annyi az ára...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Azurooandrew #12310 üzenetére
52 wattot fogyaszt
?? Ez nem semmi....
Megy lefele az ára...Médiába,vagy egyéb helyeken nem szokott,akcióba lenni??
-
jooker82
nagyúr
válasz
BlackJack80 #10993 üzenetére
A legtöbb lcd és led tv-nél ilyen...nekem meg alul látszódik...de nem zavar...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Azurooandrew #10907 üzenetére
Hivatalos vagy nem hivatalos,ott van alatta,h 5 év gyártói garancia...
-
jooker82
nagyúr
válasz
karoly7603 #10877 üzenetére
Itt 260-ért találtam,ettől olcsóbban szerintem nincs,ha csaknem vmelyik akciós katalógusban...
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #10715 üzenetére
köszi,nagyon jó....
ez amúgy az LG találmánya??
Vmelyik tv-nél láttam ilyen távirányitót ezüstösbe,az még szebb volt ettől... -
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #10682 üzenetére
Az a magic motion távirányitó,az mit tud?? külsőre nagyon bejövős..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Paserák Gőcs #10687 üzenetére
Brutál képességűek ezek az új LG tv-k...
Azt esetleg nem tudjátok mért van,h az LG házimozim távirányitója,egyik napról a másikra nem érzékelte az LG tv-t...Az alsó gombrésszel lehet állitgatni,a tv-t is...
szerintetek? -
jooker82
nagyúr
válasz
RockCNC #9677 üzenetére
Namost,létezik HDMI elosztó,mely nem okoz minőségromlást?? itt arra gondolok,h a laptopomból kivezetve,egyik irány a házimozi,másik a tv...hogy a kép és hang is digitális legyen...vagy ezt miként lehet megoldani??
amúgy ennek a 3d-s házimozinak már van újabb változata...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest