Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz RapaNui1 #44191 üzenetére
Nekem ezzel a szettel az a legnagyobb bajom, hogy nincs brandelve. A creator vonal összes autója màrkajelzett, ez meg egy piros pickup. Se nem Paprika bácsi piros autója a csip csup csodàkból, se nem egy Ford, nem egy Chevy. Csak egy piros pickup. Pedig simán lehetett volna egy Ford F-100, de így csak valami olyan valami.
My name is Bond, James... Dean.
-
RapaNui1
aktív tag
Kész lett a Pickup. Így már azért stabilabb és az ajtó problémája is megoldódott, viszont az ajtó nyitási mechanizmusa továbbra sem tetszik. Szerintem ez meg fogja osztani a véleményeket valakinek be fog jönni valakinek nem. Olyan érzésem van minden nyitáskor mintha most akarna szétesni az egész és továbbra is nyeklik nyaklik, szóval nekem ez a mechanika nem jön be. Egyébként a végeredmény valóban szép lett de inkább mondanám kiállítási darabnak mint játszhatónak.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz xcvbxcvb #44182 üzenetére
A paypal bukó , most olvastam a zusammenen, beszèlni kell a supporttal, ès valszeg egy másik fizetèsi módot megadni...ezzel megint qrva sok embernek lesz baja....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
Throme
veterán
válasz Dilikutya #44179 üzenetére
A szürke, nagy paneles várak előtt volt a sárga, ami full kockákból volt kirakva és még a lovakat is építeni kellett.
Mondjuk nekem az egyben fal darab is tetszik.A kalózhajó és a vár idén jelent meg ha jól tudom (a hajó lehet tavaly... nem tudom), lényeg hogy kezdeti tapogatózásnak tartom. Piackutatásnak.
Aztán lehet ez az új irány, hogy nincs saját, külön témaköre a bizonytalankodás miatt...
Nézd meg az előtted lévő hsz-t, űr témában van még egy újdonság."Emlékeim szerint nagyok, szépek voltak,"
Te voltál kisebb -
Dilikutya
félisten
válasz Throme #44176 üzenetére
Hát azért az egy szem kastély és hajó még nem visszaszivárgás a régi témákból.
Összeraktam a 31120 középkori kastélyt, 1400 db, 7 csomag. Anno nagy vágyam volt a kalózhajó mellett egy vár. Emlékeim szerint nagyok, szépek voltak, viszont most összerakás után ahogy néztem régi szetteket, építési szempontjából a 31120 talán jobb, a régiekben sok volt a nagyobb, egyben faldarab, meg a 3D alaplap (ilyenek miért nincsenek ma, akár külön kaphatón?) is nagyobbnak tettette, mint amekkora. A híd/kapu is ötletes, egy nyitható ívelt kaput vagy leengedhető rácsot még elviseltem volna, de csak önmagában a csörlős láncos kapu is jó.
Szép, dizájnos, az épületek is jól néznek ki, a sárkány is ötletes a kis elemszám (a dinoszauruszhoz képest legalábbis) ellenére. Mindennel együtt, levonva 22-ért nem lehetett otthagyni a Tesco-ban.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
timar88
tag
Ezeket az újakat találtam még.
Több kép róluk itt.Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
Pötyi
őstag
Nagyon egyszerű, hogy miért nem trackinggel küldik: a dán postán nem lopnak. A billundiak meg magukból indulnak ki, úgy gondolják, hogy egy becsületes országban ilyesmire nincs szűkség.
QNX is cool!
-
tPedro_
őstag
válasz tPedro_ #44170 üzenetére
Viszont ami nem fog ideérni...
Fordult már elő veletek, hogy SAH-ban leadott alkatrészrendelés nem lett kiszállítva?Korábban már rendeltem (gond nélkül ideért, bár volt mikor kicsit megtépázva) és akkor is feltűnt, hogy sima postai levélként/csomagként adják fel, nincs tracking.
Legutóbb leadtam egy rendelést szept 24-én, amit okt 5-én postáztak.
Mivel még novemberre se érkezett meg, ezért nov 11-én megreklamáltam.
Kértem tőlük tracking számot (bár sejtetem, hogy nem lesz), de csak annyit írtak vissza, hogy sajnálják, küldik újra. Nov 12-én postázták.
Még ez a csomag se érkezett meg, ha jól sejtem szintén "elkeveredett".
Azt persze beleírták a levélbe, hogy ha az első mégis megérkeznek, akkor szóljak és küldenek érte DPD futárt. Tudnám akkor miért nem tudják ők is azzal küldeni, mint a sima rendeléseket.Ha ezt is megreklamálom, vajon ismét elküldik újra? Van valami limit, hogy hányszor küldenek újra csomagot?
Egyrészt kezdem cikinek érezni, másrészt viszont nem értem miért nem trackinggel küldik ezeket. -
bobafett
tag
Küldtek végül levelet, ez azért meglepően figyelmes.
"Since we’ll be charging the card you used to place your order soon, it’ll be a good time to make sure your card is still valid and you have money available in your account. We don’t want to have you wait any longer before you can get building."
-
RapaNui1
aktív tag
Én a Harry Potter készleteket kimaxoltam nem vágyom több készletre. A Dc Marvel vonal nem nagyon fogott meg, a Star Warsból kiszálltam, ami van eladom, így maradt a Creator és Ideas vonal, de a creatorból is csak az Expert, moduláris épületek, Winter village, járművek, na meg a nekem tetsző Ideas készletek. Pl a gitárt kihagytam, de a Home Alone listán van a Titaniccal együtt, de idén ár nem futja rá, így ez marad a jövő évre. Elvileg jön majd újabb moduláris épület, új winter village, és biztos lesz még pár jó expert és Ideas készlet is. A technic vonalból a Liebherrt és a dózert szívesen összeraknám, de annyit nem vagyok hajlandó fizetni értük. A Titanic sem olcsó persze, de az mégis a Titanic nem egy D11. Érdekes hogy a Volvo csuklós rakodó és a Big red árai nem voltak ennyire elszállva, sajna a jó technic szettek nagyon drágák lettek.
-
Tony21
tag
Már az idei 60254 versenycsónak szállító is a 2015-ös 60085 klónja volt. Érdemes megnézni mennyivel komolyabb abban a csónak ...
De a jövő évi égő házas tűzoltós ... azon konkrétan röhögtem a 60216 után
Nekem olyan rajzfilmesnek tűnik az összes, fizikai fájdalmat okoz rájuk nézni. -
Tony21
tag
válasz tocsek18 #44131 üzenetére
Technic nálam 502, de azok a borzalom city-k ... ennyire semmi ötletük nincsen? Gagyi tűzoltó állomás, gagyi rendőrállomás, gagyi ?kórház? ... ja de cserébe van road plate
Tényleg az utóbbi évek jobban sikerült készleteinek a förtelmes klónjai. Mondjuk az idei év sem volt erős :)
Jó kis mit ne vegyek jövőre lista :)[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz HUN_Sector #44144 üzenetére
hasonlóan érzek. én most city-t vártam, hogy mit lépnek...de ez most nagyon copy csak új plate.
ninjago is fura, meg már megint "volt már" téma. dojo max. a nagy robot fura nagyon, idei zane pedig sokat ígért, mert az pro, erre megint egy gyengébb...
creator tigris tetszik, cm érdekes de valahogy nem vonz most sem.
technic talán a legnagyobb meh.http://jateknaplo.blog.hu
-
Scholes9
nagyúr
-
Throme
veterán
válasz Sub-ZeRo #44150 üzenetére
A H.A. szetten gondolkodtam. Gyerkőccel megnézni a filmet (a "tartsd meg az aprót te mo..." részeket átugorva) és utána építeni, majd megint a filmet nézve eljátszani a csapdákat....
na de közel 100k huf... még ha reális, akkor is sok...
... szerintem marad a film.... -
tocsek18
senior tag
-
nagyúr
-
Mauzes
addikt
Akkor végre jön egy spórolós év. (amúgy tényleg szarok)
-
LÁZ
Topikgazda
a 150.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Pötyi
őstag
Lécci adj valami linket arra a vonatra, felkeltette az érdeklődésem.
QNX is cool!
-
RapaNui1
aktív tag
Üdv mindenkinek. Nem láttam kbalage és építsd fel videóját sem a Creator Pick Up-ról, azért vásároltam meg mert rettenetesen megtetszett. Jelenleg az 5. tasaknál tartok és ha nem haragszotok megosztanék pár tapasztalatot. Ötletes megoldásokat tapasztaltam eddig, viszont ez az ötletesség véleményem szerint több ponton a stabilitás rovására ment. Bár még nincs teljesen összeépítve és a végeredmény változhat, de nekem eléggé instabilnak tűnnek az első sárvédők, melyek sok helyen csak egy-egy kockával tapadnak egymáshoz és jó párszor sikerült is az építés során szétesnie. Még rosszabb konstrukció szerintem a két ajtó. Ötletes a nyitó szerkezet de nem tudom a 2db gumi meddig fogja bírni, ráadásul instabil és nyeklik az egész a jobb oldali ajtót rendesen kinyitni és becsukni sem tudom, minkét irányban szorul, bár a bal oldalinál ezt a hibát nem tapasztaltam. Azt gondoltam hogy építési hiba de megnéztem minden rendben és a helyén van, így valami más oka lehet. Egyébként tényleg szép, de számomra csalódás, az Aston Martin sokkal jobban ki volt gondolva. Eddog ennyit róla, ha wlkészül írok még pár sort hátha változik az összkép. Még egy gondolat. A kocsihoz kapott kiegészítők tetszenek eddig a legjobban a talicska, a tök kosár, a répa kosár, a koszorú, eddig ezek jobban tetszenek mint maga az autó. Bocs ha kicsit hosszúra sikerült.
-
HUN_Sector
őstag
Ninjago is kaka
https://www.thebrickfan.com/lego-ninjago-2022-sets-revealed/ -
HUN_Sector
őstag
Új city hulladék
Új technic rettenetes
Új creator gány (igen, a vonat is, amit instagramon posztoltak)
Új CM sorozat tré (a havasi harcosból majd veszek pár akciósat eladni) -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz magickonfig #44142 üzenetére
A lego is másolja a kínaiakat .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Llew
senior tag
Az új minifig szériában megint lesz pár jó figura.
Bárd lanttal, de a legjobbak továbbra is az állatok benne. A tukán is szép, de a csikó az hiánypótló nagyon.Iskolabuszos készletben mókus!
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Uj iranyokat erzek, Super Mario The Ultimate Bundle, bar lehet csak nekem uj
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Throme
veterán
A kis motor cuki, a batman autó szerintem nem nézki rosszul. Oké nem rugózik, de még mindig jobban bejön, mint a thumbler.
A 80-as évek batman autója is jobban néz ki, mint a thumbler szerintem.. ...#44134Sundesz
Nem tudom van-e még lehetőség fényképezőt behúzni 2000 pontért...
Esetleg nézz olyan szetteket, amik máshol se olcsóbbak és a pontokat beváltva pénzre tudsz spórolni kicsit.
szvsz -
ayo
veterán
nézem itt a city-ket, de hát nem tudom, egyedül az iskolabuszos tetszik :/
a többi olyan, mint a régiek klónjai v nagyon le lettek butítva. 2020 után, gondoltam azért csak jobb lesz.pl.: ez csak szerintem béna? kb. mint a duplónál, hogy van egy fullos alváz és rajta pár dolog.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
tocsek18
senior tag
-
pardus
csendes tag
Van valaki esetleg, aki Lego Art képhez vásárolt képkeretet? Ki szeretném tenni, megfelelő mélységű, zárt képkeretbe "por szempont" miatt.
IKEA / Jysk / etc. vonalon nem igazán találtam olyat ami passzolna és mélysége is van, hogy Lego beleférjen. -
-
LÁZ
Topikgazda
A bricklink/lego instán azt írta, hogy az első körös rendelèseket dec. elejèn kezdik postázni, aki a második körben rendelt(az első adagból), az csak jövőre kapja meg....kèrdès, hogy pontosan mikor lesz az első kör, mert ha èppen nincs mani a kártyán, akkor vajon ugrik a rendelès
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz balint82 #44120 üzenetére
Ez full szubjektív. Az Adidas nálam is az egyik legérthetetlenebb termék, de pl. a NES szerintem tök jópofa, főleg a tévén a "műsor" forgató mechanizmus (kicsit a Titanichoz hajaz a szett, hogy kép alapján nem gondoltam jónak, de videó alapján meggondoltam magam).
A stadionoknál meg nem értem, miért a méret a gond önmagában. Az Old Trafford akkora, mint egy Discovery űrsikló, és jóval kisebb mint mondjuk egy Cantina vagy Roxfort. Ezekre ritkán mondják, hogy szar, mert nagy.
Memmaao: én a Mustangot húztam be 30-ért, teljesen ugyanez a sztori; bontatlan doboz, de viseltes/ragasztott, szintén 20 ft/elem ár.
Ecto-1 újszerűből amúgy van még 48-ért, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ma átvettem a Lego Ecto1 "újszerű" csomagot az edigital pécsi üzletében. Nem volt bontva, horpadt volt a doboz. 48e Best buy, 20ft/kocka áron. Karácsonyi ajándék magamnak pipa!
My name is Bond, James... Dean.
-
Gondwana
addikt
A 10283 űrsiklónak, ugye, még nagyon nem illene kivonódnia, csak gyorsan fogy, ahol jó áron van? Mire kockáéktól megvettem volna, már megint pont nem volt, 55 rá a lélektani határ, ajándékkal pont belefért volna.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
balint82
senior tag
2022es újdonság, nagyon adja, 31129:
A képek is a promobricks.de oldalról vannak.Google Pixel 4a
-
Lajti
tag
Én csak holnapra szeretném tudni, van/lesz-e 10%-os kupon emagra? Egy kisebb készlet érdekel, arra pont jó lenne.
-
HUN_Sector
őstag
Emag küldött levelet automatikusan, mert nem halad a brekkfrájdéj rendelés kiszállítása
Köszönjük a türelmed, az okozott kellemetlenségért fogadd el bruttó 3 000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványunkat, melyet az elkövetkezendő 30 napon belül használhatsz fel bármely 10 000 Ft feletti rendelésed esetén, az eMAG által forgalmazott termékekre.
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
Shippingről van már valami infó? Valami 2021 január rémlik.
-
HUN_Sector
őstag
A vár kerek 60-ba fájt
-
HUN_Sector
őstag
Németben is drága a lego, ezért közvetlenül hozzák ki a boltból falbontással
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok