Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Dilikutya #44179 üzenetére
A szürke, nagy paneles várak előtt volt a sárga, ami full kockákból volt kirakva és még a lovakat is építeni kellett.
Mondjuk nekem az egyben fal darab is tetszik.A kalózhajó és a vár idén jelent meg ha jól tudom (a hajó lehet tavaly... nem tudom), lényeg hogy kezdeti tapogatózásnak tartom. Piackutatásnak.
Aztán lehet ez az új irány, hogy nincs saját, külön témaköre a bizonytalankodás miatt...
Nézd meg az előtted lévő hsz-t, űr témában van még egy újdonság."Emlékeim szerint nagyok, szépek voltak,"
Te voltál kisebb
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Ülőgarnitúra 3-2
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest