Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz kbalage2 #45791 üzenetére
Megnéztem a 42132 Motorról szóló bemutatódat. Klasz kis szett lett.
Van olyan gumi a felnikre, amik nem szögletesek, hanem valamilyen szinten kerekítettek?
Gyanítom nincs, de azért rákérdezek
Tudom a szögletességnek köszönhető, hogy nem kell kitámasztó, de ez legyen a legnagyobb baja egy lekerekített verziónak....thx
szerk: idén nem tervezek sok legót venni, de ez a motor beszerzésre kerül.
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Tehervonat újszerű 44000ft
[link][ Szerkesztve ]
-
válasz Mozaart #45794 üzenetére
1150 pont /db, pontokat le is vasarolhatid, 1 pontert 2.5 ftnyi muanyagot kapsz. Szoval kicsit 3k alatt van egy erme, ha nem szamitjuk bele azt, hogy ezeket a pontokat mavera gyujteni, es azt, hogy macerasan ju el hozzad az erme.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Sundesz
őstag
Azért hülyeség ez az 1 rendelés 1 promo, mert rohadtul nem környezetbarát. Csomagolas, szállítás 6 alkalom lenne 1 helyett. Ha annyira zöld a cég, akkor rájönnek, hogy ez ellentétes az elveikkel. Ha ezt megemlítjük, akkor lehet változtatnak.
Hörcsög Powa'
-
Mozaart
aktív tag
Nem vagyok vip tag, így nem látok rá, de kb. milyen értéke van egy éremnek? Tehát mennyi pontért válthatóak be? És mennyi pontot kapok egy készletért?
Nézegetem BL-t és hozzám vágnak 15 ezerért egy Sealed bontatlant mindegyikből. Az Octant 10 ért is.
Mondjuk hogy újra megjelent most, az árakat is lejjebb nyomhatja. De hosszú távon biztos érték lesz.
Még fontolora veszem az 5 érem össze gyűjtését. Annyit beszéltek róla.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
-
kbalage2
aktív tag
A hivatalos álláspont egyelőre az hogy 1 rendelés egy promo cucc, szóval a 6-hoz elvileg 6 rendelés kell. 60 nap van rá, sztem érdemes várni egy kicsit hátha a közharag jobb belátásra téríti őket Ahogy látom nem gondolták teljesen végig azt hogy lesznek sokan akik nem csak 1-2 hiányzó érmét szeretnének hanem most csapnának le a full kollekcióra.
B verzió a telefonos ügyfélszolgálat hátha ők tudnak vmit varázsolni. Nagyon kedves és segítőkész magyar supportal tudsz beszélni, viszont lehet hogy sokat kell várni mire sorra kerülsz. Nekem sikerült múlt héten és most is ugyanazzal a hölggyel beszélni, remélem nem egyedül van szegény az egész országra
[ Szerkesztve ]
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
WolandR
tag
-
zsuha
aktív tag
válasz maross #45786 üzenetére
Egyelőre írtam nekik support emailt a lego.com-on keresztül, hogy egy rendeléshez csak 1 gift-et enged a rendszer, meglátjuk mit válaszolnak.
Legrosszabb esetben biztosan felhívom őket. Már én is beszéltem velük régebben, de nincs kedvem kódokat diktálgatni ha nem muszáj.[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
Topikgazda
Az parádé, viszont telefonon is lehet rendelést leadni, ott biztos be lehet diktálni többet is.
Ps. Aztán ha meg sokan hivogatják őket emiatt, biztos magukhoz térnek, és online is többet lehet majd hozzáadni...nem is èrtem az egészet, nagyon fullba nyomják...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Nono_ka
csendes tag
Esetleg, ha van kint valakinek ismerőse ez érdekes lehet
[link] -
válasz Nono_ka #45777 üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy tularazott lego.hu-rol rendelned kell valamit 60 napon belul (17k alatt postakoltseggel), kulonben lesz coin sem. Ha facebook lego csoportban feldobsz egy hirdetest, szerintem a 17 euronal olcsobban meguszod kod formajaban. Fizikai valojaban mar dragabb lesz.
-
zsuha
aktív tag
Redeemeltem, 2 coint, de csak egyszerre egy vip coin-t enged hozzáadni egy rendeléshez, ergo nem tudom a 2 coint egy rendelésben megrendelni. Ez tudatosan van így?
Nagynehezen összeszedtem egy rendelést, hogy meg tudjam szerezni a 2 coint, erre kiderül, hogy csak egyet enged a kosárhoz adni.Illetve, azt nem tudjátok, ezeknek mi a beváltási "határideje"?
[ Szerkesztve ]
-
válasz WolandR #45775 üzenetére
Vegyes a szoras, altalaban rendesen meg van nyomva a sarka/egyik oldala. Volt mar ennel csunyabban szetuzott darab is, es epphogy serult is. Valamint lehet bontott, es teljesen bontatlan, utobbi a gyakoribb. Amit legutobb kaptam, annak full ragacs volt az elejenek a negyede, mintha ra lett volna ragasztva valami, es lhuzva - a festeket nem huzta le, de az osszes ragacs rajta maradt. Leragasztoszalagoztam, kulonben még a polcra se tudtam volna feltenni a tobbi doboz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
WolandR
tag
Az edigibol származó bontott/újszerű/újracsomagolt legok milyen állapotúak lehetnek ténylegesen? Rendelt már innen közületek valaki? Mire lehet számítani?
-
bobafett
tag
Ha esetleg valakinek van felesleges pontja és lekéri a 4 maradék érme kódját, szívesen átveszem némi felárral.
-
RapaNui1
aktív tag
Mire jók ezek az érmék, illetve érnek ezek valamit a használt piacon. Miért is éri ezeket megvenni. Segítsetek mert nem értek hozzá és fogalmam sincs miért éri meg ezeket beváltani. Köszi
-
Ha valaki boldogult egy rendeles + tobb coin koddal valamilyen modon, akar ugyfelszolgalattal, ossza meg legyszi
-
Sundesz
őstag
válasz HUN_Sector #45763 üzenetére
Köszi, sokba fájt ez. Kicsit problémás és hülyeség, hogy 1 rendeléshez 1 kódot lehet csak beírni, így elvileg 6 rendeléssel lehetne az 5 coinhoz és 1 tartóhóz hozzájutni.
Így van a szövegben: "You can only use one promotion code per order"
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
bobafett
tag
válasz HUN_Sector #45763 üzenetére
Köszi!
Vettem egy Space érmét, többre nem volt pontom, sajnos
-
HUN_Sector
őstag
Vip coinok a lego shopon!
-
Dilikutya
félisten
-
válasz Dilikutya #45754 üzenetére
Az neked 85-tel fajt volna tobbe, mint barki mas millenium falconja . Friss regisztracios atveres. Orulj neki hogy lekested, ha egy ilyen ar nalad nem szolaltatja meg az osszes letezo veszcsengot.
[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz HUN_Sector #45757 üzenetére
Vagy már megvolt az 1-2 madár aki elutalta a felét előre, a gyakorlat elérte a célját...
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Dilikutya
félisten
Bontatlan UCS Millenium Falcon-t árult valaki 85-ért a Marketplace-en. Mire elolvastam a válaszát, hogy még megvan, addigra levette.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Bibby
addikt
Sziasztok! Lego katalógus hol/hogyan érhető el fizikai formában? Bármely lego boltban megdobbak eggyel, vagy vásárolni kell, vagy hogy?
Gyereknek kellene, mert szereti lapozgatni.Ελευθερια η θανατος
-
Fifaisshit
őstag
Köszi az infokat
-
Freddy76
addikt
válasz Fifaisshit #45746 üzenetére
Több készlettel előfordult, hogy akár a korlátozott gyártási kapacitások, akár a nem várt érdeklődés, akár a Lego üzletpolitikája (hosszabb idő alatt akarták az adott szetten a realizálni a nyereséget, nem két hónap alatt...) miatt eleinte készlethiány volt, de aztán mindenki megvehette (Saturn, Falcon, stb.).
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
HUN_Sector
őstag
válasz Fifaisshit #45746 üzenetére
Persze hogy lesz, türelem
-
Fifaisshit
őstag
Van arra esely meg , hogy lesz Titanic szett a boltokban is vagy emagon vagy alzan ?
-
-
bobafett
tag
Lego küldött most egy levelet, amiben elnézést kértek, hogy decemberben azt írták hamarosan küldik a Bricklinkes hajót. Holott, mivel csak a második körben rendeltem meg, augusztusban, így csak idén nyáron szállítják. Ez eddig OK is, csakhogy már kiküldték ezt a készletet karácsony előtt...
-
Dilikutya
félisten
Szolnoki Auchan: lámás Vidiyo doboz 1500 Ft.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RapaNui1
aktív tag
Nem is tudtam, hogy idén augusztus 10 én lesz a Lego 90. éves. Kiváncsi leszek lesz e valami promo, leárazás, stb illetve mi lesz az idei nyíregyházi ajándék.
-
beamen
tag
válasz HUN_Sector #45735 üzenetére
Végülis most is😅
-
HUN_Sector
őstag
Ez az újévi készlettípus nemrég még 20000 ft felett volt adva
-
2 perce el, és még nincs posztolva? (kocka.hu, lego.hu-n is el, 27775 felett)
[ Szerkesztve ]
-
-
Sundesz
őstag
válasz balint82 #45730 üzenetére
A battery box-ot updatelik (csavaros háza lesz biztonsági okoból, illetve pár elemmel bővül). 2110 helyett 2129 lesz, más egy kicsit így a leírás. Tehát lesz ez a szett, csak javítottak rajta. Elvetemült gyűjtőkön kívül senkit nem fog hátrányosan érinteni.
Hörcsög Powa'
-
Lana102
csendes újonc
válasz HUN_Sector #45725 üzenetére
2023. Év végén vezetik ki. ;)
-
HUN_Sector
őstag
A visszavonultatási listában nincs benne: [link]
-
h.balint
csendes tag
válasz czanga #45720 üzenetére
Kipróbáltam most néhány terméknél, és pl. egyik új star wars szettnél nem engedi nekem sem az egy utcával mellettem lévõ boxba szállítást. Meg sem jelenik. Megpróbáltam pl a 21-es minifigura szettet, azt engedi, és ingyenesen kérhetem is. Talán csak az új szetteknél nem lehetséges?
Szerk: megnéztem, és pl. az ùj city rendõrautót engedi, de az új citys darut nem. Nem világos így nekem sem, valamit enged, de valamit meg nem. -
-
czanga
őstag
válasz czanga #45701 üzenetére
Érdekesség, hogy lehet csak nálunk (bár kétlem), de párom és az én Emag accountom alatt sem lehet easyboxot kiválasztani lego termékeknél (nyilván emag forgalmazott terméknél néztük), viszont például egy TWR fülest simán át tudok venni, ráadásul ingyenesnek írja (10.000 Ft alatt van). Appból próbáltam mindent.
Akinek van ideje / kedve nézze meg kérem a dolgot. Kíváncsi vagyok, hogy resztrikció a részünkre (nem érteném miért), vagy mindenkinél ez van.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz tocsek18 #45716 üzenetére
Bakker én meg most adtam el. Na nem baj, egyébként szerintem nem lett rossz, nekem tetszett, jó volt építeni, bejött az összkerék hajtás meg a difizár, egyetlen kis hibája a gyorsasága volt, de hát mondjuk ez egy lego nem egy RC kamion. Nem mondom, hogy szép lett, de volt már sokkal rosszabb is.
-
tocsek18
senior tag
válasz HUN_Sector #45713 üzenetére
csodálkozom, hogy a Zetrost még nem vitték el mert már retired is lett
42129 -
LÁZ
Topikgazda
válasz magickonfig #45710 üzenetére
Még mindig a magyar posta a legolcsóbb 2kg alatti ajánlott küldemény vagy normál csomag szinten külföldre, dhl gls min 1.5 áron tolja...packeta lehet alternatíva, de az is csak szlovák/szlovén vonalon, de be kell csomagolni normálisan, aztán kész, dhl se hoz el 10€-ért egy 75192-t németből...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Freddy76
addikt
válasz Memmaao #45707 üzenetére
Én most kezdem az utolsó szekciót (3. doboz, második egység, a tatrész), és sajnálom, hogy vége lesz. Ahogy írod: az építési élmény 10/10, ezt nem gondoltam volna. Legnagyobb Lego élményem eddig.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
magickonfig
tag
válasz Djuree #45684 üzenetére
Azt hagy kérdezzem már meg, hogy ilyen drágább / nagyobb LEGO szetteket, hogyan lehet külföldre (eu+ba) eladni. Szeretnék majd én is 1-2 öt.
Ebay nézegetem és szépen kellnek el a LEGO-k jó áron ( beleszámítva az ebay, paypal 13% körüli levonásást)
Főleg normális áras szállítás érdekelne, mert iszonyat drága a posta MO-ról. -
addikt
válasz Mauzes #45693 üzenetére
Nekem a Titanic messze az évtized legjobb szettje! Nyilván az értékelést befolyásolja, hogy egy 9090db-os szett nem jut el mindenkihez, nemcsak itthon, de tőlünk nyugatabbra is drága szeretnék számít. Viszont Mike itt ismét kitett magáért, az építés egy másodpercig sem unalmas, nagyon jó technikai megoldásokat tartalmaz, bele lehet tekinteni, hajt a motor, működnek a daruk, van kötél feszítés, van egy csomó játszható funkció.
My name is Bond, James... Dean.
-
Mozaart
aktív tag
válasz sodokan #45702 üzenetére
Megkapom csak dragabban. Bar negy eve azt hiszem 800 euroert jott ki ugy mint most az AT-AT. A vicces az hogy az arfolyam olyan rossz hogy annyit dragult az akkori 4 eves ucs hogy utolerte arban az AT-AT-t.
Szoval meg 300e is jo ar erte bontatlanul ha ugy nezzuk. Csak remenykedem valahonnan olcsobban megkaphatom hardverapro vagy boltbol.
De mivel kifuto keszlet nem tudom erdemes e varnom ev vegeig valami jo arra.
280ert van magyar bricklinkes bontatlan.
Csak ahogy elottem is irta RapaNui1 van olyan elado aki nem akar egy keszleten meggazdagodni. De ez a ritka.
De addig ragom magamban hogy raszannom magam es megveszem igy. Vegso soron ennel marcsak ugyis dragabb lesz.Várok még vele. Parom is tamogat szerencsere. O is mondta az osszeg megvan ra. Most jon a vadaszat.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
czanga
őstag
válasz Ereshkigal #45698 üzenetére
Persze, én sem számítanék másra, az emberi jóság még nincs kiveszendőben. Talán.
ON: Nem neked válaszolva.
Különösen sajnálom, hogy az Emag beszüntette az ingyenes easybox átvételt. Persze totál megértem, ha nekik ez nem érte meg, de több éve így volt emlékeim szerint, szóval fura ez a hírtelen váltás. Várom, hátha változik a helyzet, mert mindenhonnan kapom az infót LEGO-s körökből, hogy rengeteken rendeltek onnan a doboz fiaskók ellenére is. Lehet most az lesz a módi, hogy néha beteszik majd ingyenesnek, de a termékek árával kompenzálnak majd. Kiderül.
Minden esetre pl egy star Wars 75320-ért elmentem volna egy easybox-ba, de a legközelebbi Emag bolt nekem Budaörsön van, szóval erősen figyelni kell majd az akciókat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest