- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
ha sikerül akkor ma végre tudok szerezni otthonra egy ec 155-öt. jókat olvastam róla, külföldi oldalakon is jelentős törzsgárdája van, anyagilag pedig most éppen belefér. a senseomat már nagyon unom, mindegy milyen kávét kap, ugyan olyan ízetlen lesz - számomra. használtan venném a 155-öt, ezért az érdekelne, milyen tisztítófolyadékot érdemes venni hozzá? mármint van-e speciális presszógép tiszító, vagy megfelel a mediamarktban kapható folyadék is? illetve ha már víz. a laica vízszűrőmön átmosott vizet szoktam használni. ez elég egy presszógépnek vagy érdemes speciális tisztítottat venni? azon most kár nekiállni sajnos merengeni, hogy mennyivel jobb lenne ez vagy az a gép, erre van keret. akartam én gaggiát is venni, de egy eladót tudok amit meg is engedehetnék, annak viszont ismerem az előéletét...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs