Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mylord3
üzenetére
Tudom, hogy bonyolult lélek vagyok
Az aláhúzott mondat nem azt jelenti, hogy nem szánok sokat espressora, vagy hogy nekem nem fontos az espresso, hanem azt jelenti, hogy nem kell minél gyorsabban (és olcsóbban) beszereznem egy espresso gépet, hanem ráér akkor ha már igazán jót tudok venni. Addig meg iszok megfelelő kávézóban espressot ha olyanom van 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az aláhúzott mondat nem azt jelenti, hogy nem szánok sokat espressora, vagy hogy nekem nem fontos az espresso, hanem azt jelenti, hogy nem kell minél gyorsabban (és olcsóbban) beszereznem egy espresso gépet, hanem ráér akkor ha már igazán jót tudok venni. Addig meg iszok megfelelő kávézóban espressot ha olyanom van