Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugomc
tag
Sziasztok. Rengeteget bújtam a fórumot nyilván a szokásos vizes témában. Ebben kérnék tanácsot. Átnyálaztam ezt a kancsós dolgot nyilván nekem is van viszont a lényegi hátrány a PH csökkenés volt ami az aluminium kazánt nem szereti viszont ha mineral bi flux szűrő van benne ahogy nézem az nem érinti a PH-t cserébe viszont keménységet se nagyon csökkent ahogy mértem kb10%, de legalább megszűri a vizet a kellemetlen ízétől. Így akkor igazából használható? Vettem Oscar vízlágyító párnát azt még beraknám mellé nem tudom az mennyit csökkent a keménységen. Esetleg van itthon még fordított ozmó készülékem ami 0ás vizet csinál esetleg lehetne a vizet keverni de akkor megint csak ott lennék hogy a semleges PH menne a savas felé. Körbe jártam a környéken Pécsen és nem találtam Norda vagy Vera vizet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs