Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
"a mai világban pedig komoly marketing, hype nélkül akármennyire jó vagy, nem lehet érvényesülni."
Ezt megerősítem, magam pl. a nulla marketinget és hype-ot testesítem meg egy személyben, egész egyszerűen egyáltalán nem értek az efféle varázslatokhoz, semmit sem reklámozok vagy ajánlok, FB-ra alig posztolok valamit, aki megkeres/talál azt kiszolgálom, ennyi, sőt ezt még fokozni is tudom, volt már hogy úgy ítéltem meg, más portékájával jobban járna a leendő vásárló és pl. a Casmo-hoz irányítottam. /pl. filter esetén
/Nagy kitörésről, forgalom növekedésről, és egyéb huncutságokról így értelemszerűen nem is beszélhetünk, de megmondom őszintén, azért "elvagyok" így is.

Hovatovább szeretnék egy olyan világban élni, ahol egy becsülettel és tisztességgel végzett korrekt munka elegendő a boldoguláshoz, mindenféle egyéb hókuszpókusz nélkül, bár akkor nem tudom hogy aki a marketing meg reklám bizniszben érdekelt mit csinálna, hisz az is munka, abból is élnek emberek és bizonyára lehet tisztességesen csinálni, szóval hülyeség is amit mondtam, de azért én elelmélkedtem rajta!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/