Hirdetés
- AMD FX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SierraFox
tag
Hasonló döntés elött álltam pár hónapja. Az Eureka Specialitára lett volna pénz, szebb is, kompaktabb is mint a Fio. De nekem nem tetszett az örleményállítási mechanika amit használnak (az alsó -forgó- kést állítod fel-le). (Az Atomot próbáltam.)
A Fiorenzatóké sokkal jobb szerintem, az atombiztos megoldás.
Végül aztán vettem egy használt Mazzer Mini E-t, raktam bele F64 Evo késeket, és az Eureka ára alatt maradtam.
A régi mignonhoz képest látszik, hogy az újaknak sokkal kevésbé rögösödik az örleménye.
Szerintem a mignon az egy otthoni daráló, aminél az volt a cél, hogy szép, kicsi, könnyű és csendes legyen. A F4 nano meg egy kisebb kávézóban is használható másodlagos darálónak. Nem véletlenül kétszer akkora a súlya a mignonhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD FX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs