- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
szaki1986 #70555 üzenetére
Én kezdésnek teletöltöm a kosarat (a fölösleget simán lehúzom a mosogatóba, és megmérem mennyi megy bele az adott kávéból, után már csak annyit darálok), tömörítem közepes erővel, és minden korrekciót ezt követően a darálóval végzek. Eccerű
(#70554) M3aN pár hónapja még nem értettem volna veled egyet, de időközben a munkahelyen is sikerült elfogadható szettet összehozni, ami akár a hozzád hasonlóknak is jó lehet (nem hobbit akarok, csak egy jobb kávét mint a szarvasiból, lehetőleg minimális befektetett idővel és energiával). Kell egy alap gép, nyomásfokozó nélküli szűrővel (nekem thermoblokkos van, de bojleres még jobb, igaz drágább) egy graef daráló, tamper, és némi olaszos elegancia. Nem újhullám, de közepesen sötét pörkölésű kávéknál gyakran egész jó az eredmény. Nyomásfokozós karral sajnos ugrik az elfogadható eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest