Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
szaki1986 #70555 üzenetére
Én kezdésnek teletöltöm a kosarat (a fölösleget simán lehúzom a mosogatóba, és megmérem mennyi megy bele az adott kávéból, után már csak annyit darálok), tömörítem közepes erővel, és minden korrekciót ezt követően a darálóval végzek. Eccerű
(#70554) M3aN pár hónapja még nem értettem volna veled egyet, de időközben a munkahelyen is sikerült elfogadható szettet összehozni, ami akár a hozzád hasonlóknak is jó lehet (nem hobbit akarok, csak egy jobb kávét mint a szarvasiból, lehetőleg minimális befektetett idővel és energiával). Kell egy alap gép, nyomásfokozó nélküli szűrővel (nekem thermoblokkos van, de bojleres még jobb, igaz drágább) egy graef daráló, tamper, és némi olaszos elegancia. Nem újhullám, de közepesen sötét pörkölésű kávéknál gyakran egész jó az eredmény. Nyomásfokozós karral sajnos ugrik az elfogadható eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest