- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toobee
üzenetére
Te most szemelyeskedsz. Én rólad semmit sem írtam. Nekem ezotéria, aminek nincs értelme, és a hiten kívül nem kapok konkrét érveket, magyarázatot. Miért jobb ugyanaz a kávé ugyanabból a szurobol, ha másképp folyik ki? Meggyozheto vagyok bármiről, de az kevés, hogy "én erzem". Legyen magyarázata is, ha létező jelenség.
Engem savazni meg azért övön aluli, mert egyrészt nem adtam rá alapot, másrészt hazigazdakent igazán fel sem vehetem a kesztyűt. Remélem, hogy csak indulatbol irtad, bár az "ilyenkor mindig" nem sok teret hagy a jóindulatú ertelmezesnek

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest