Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nekem tegnap délután jött meg a két személyes Bialetti Birkka
kotyogó, de csak ma ittam vele kávét. A tisztítása, szétszerelése nekem könnyűnek tűnt. Tényleg finomabb és erősebb kávét főz, mint egy mezei noname kotyogó, súlyra is érezni, hogy van benne anyag, meg ez a felső szelep is oltári nagy ötlet benne.Amiért írok: valamit elronthattam az első főzésnél. Forralt, forró vizet tettem bele, és csak addig öntöttem tele, hogy ne takarja el a biztonsági szelepet. A kávét előmelegített rezsóra tettem fel, kis lapra, közepes fokozatra, meglehetősen lassan főtt le, pedig nem tömörítettem a kávét a kosárban, elég lazán tettem bele, meg messze nem tele. Sőt, az utolsó másodpercekben akkorát buggyant, hogy tele lett a tűzhely mind a négy rezsólapja kávéval, mivel kivágott a kotyogó teteje, a fele kávém odalett. Szóval volt fincsi crema, majdnem mindjárt bele az arcomba
Ennek hogy tudnám a jövőben elejét venni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kotyogó, de csak ma ittam vele kávét. A tisztítása, szétszerelése nekem könnyűnek tűnt. Tényleg finomabb és erősebb kávét főz, mint egy mezei noname kotyogó, súlyra is érezni, hogy van benne anyag, meg ez a felső szelep is oltári nagy ötlet benne.
Ennek hogy tudnám a jövőben elejét venni?