Hirdetés
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Leszedtem es betettem majd visszatettem.
Mertem kozben a felso szuro alatt is.Sztem az a szigetelo gumi elmozdult es nem volt pontos, azert volt 5fok kulonbseg.
Most megigazitottam es korbeszigeteltem meg egy reteggel.
Igy -3 fok kulonbseg volt a pid es a muszer kozott (gondolom egyik eszkoz sem kalibralt)
Kiengedtem 40g vizet, megint 1 fokot ugrott fel aztan azonnal vissza, semmit sem csokkent a ho 40g kiengedeskor elsore, majd fel perc utan ujra 40g ekkor esett 3 fokot majd 2.5p utan visszaallt.Azt tapasztaltam, hogy erdemes ugy bemelegiteni a gaggiat a mereseim szerint hogy 5p utan kiengedunk vizet, hogy melegedjen a fej, vagy vakszurozunk, aztan 8-10 perc utan is. Igy nekem 12perccel a bekapcsolas utan mar nem emelkedett a ho (16ig vartam meg vele) a felszoszuro es a vizterito kozott. De holnap megnezem mi tortenik ha akkor engedek ki 40g vizet, lehet nem lesz meg teljesen stabil
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Subaru topik
- Mikrotik routerek
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest