Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Évekkel ezelőtt én sem gondoltam, hogy majd egyszer a "citromos" kávékat fogom preferálni a klasszikus olajos robibombák ellenében. Tök jó, hogy ennyi "újszülött" eszpresszós gyűlt ide össze, de azért csak óvatosan a fikázással. Majd pár év múlva, ha nem felejtem el megkérdezlek benneteket, hogy milyen kávékat kortyolgattok szívesen
Ameddig nincs a kézben a standard eszpresszó, addig meg tök felesleges is próbálkozni ezekkel -szvsz-, mivel ezek általában nagyon kényes, gyorsan öregedő kávék. Borzasztó nehéz rendesen eltrafálni őket, ha szarul sikerült, akkor meg nyilván csak citromlé van a csészében.Hajtömeg: tudom ám, hogy a HB Yrgára gondolsz...Annál nem sok finomabb kávét ittam életemben. Hozzá képest az utána kóstolt fémdobozos, frissen nyitott Lucaffé egy lapos, egysíkú reggeli munkagép volt a szememben. Nem piszkálódni akarok, feljebb írtam is, hogy évekkel ezelőtt én is csak ezeket toltam két pofára , kilós cukortartóban a kávés szívlapátom...szóval mindenki változik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ameddig nincs a kézben a standard eszpresszó, addig meg tök felesleges is próbálkozni ezekkel -szvsz-, mivel ezek általában nagyon kényes, gyorsan öregedő kávék. Borzasztó nehéz rendesen eltrafálni őket, ha szarul sikerült, akkor meg nyilván csak citromlé van a csészében.