Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ma reggel:
Egy végigdolgozott délutános hét után reggel 6-kor keltem, hogy kiélvezhessem a hétvége minden percét.
Kávéfőző indít, bemelegszik, víz nem jön...
Szétkaptam amit tudtam, víz továbbra sincs. Vízkőtelenítettem (pedig 1 hónapja már megcsináltam)+tersonetezés, új gyanta a patronba. Beáztattam mindent tersonetes vízbe, csillog villog minden. Végre jön a víz. Főzném az első kávét, erre kifogy a mythosból a kávé. Ez azzal jár, hogy ilyenkor el kell pancsolni egy kevés kávét, mert durva lesz az őrlemény ha kevés van benne. Végre minden frankó, főzöm az elsőt... Kész az első, de ilyenkor mindig gyors csinálok egy fejöblítést+törölgetést a fejen. Hol a mocskos citromsavas, tersonetes pohár, amibe vissza kéne öblítenem? Természetesen abba főztem le a frankó kávét... Kezdhettem előröl a kávékészítést.
Persze reggel 7-kor az egész család felébred a csörgésre, anyázásra, berregésre.Ami viszont jó volt, az a múlt vasárnapi blendem amit reggel bontottam frissen. Ilyen jó kávét már nagyon rég nem ittam.
Múlt héten alig volt zöldem, ezért összeborogattam az összes maradék nyers kávét, így 4 fajta fogalmam sincs milyen kávéból készült blendem lett, ami nagyon finom, de ha akarnám se tudnám reprodukálni, mert ötletem sincs, hogy miből mennyi ment bele...Kezd elegem lenni a faema-ból, mert folyton szívat, random 2 havonta van vele valami nyűg.
Szerintem visszatérek a manual karos világba: pavoni, caravel, cremina...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Rockrider Race 940 S
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- HDZero goggle + dronok
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest