Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldier2

őstag

válasz fragola.6035 #47230 üzenetére

Igyekeztem nem reagálni az ironikus részére a hozzászólásodnak, de mivel nem az első, így csak részben sikerült.
    Általánosságban, nagyon egyszerüsítve írtam amit írtam, senkinek nem okozott gondot az értelmezése, vsz neked sem. Ha rendszeresen kapható lesz nálad ilyen akkor természetesen amikor nem konkrét gépről van szó, akkor is ajánlom (mint ajánlottam eddig is a tuningolt garis Gaggiáidat). De jelenleg még nem is árulod, szóval nem értem mire fel ez a pikírt megjegyzés. Tetszik vagy sem jelenleg új gépet keresők számára jelenleg nem tudok (vsz te sem, mert akkor már írtad volna) jobb ár/érték arányú gépet a Lelitnél. Az általad említett tuning Silvia persze jó alternatíva, hiszen vállalsz rá garanciát, ami ér annyit mint bármelyik másik cég garanciája. Persze ha valaki cégre veszi, és áfás számlát kér akkor változhat a dolog, ha nem tudsz adni. Ha tudsz, akkor itt sincs különbség (nem érdekel, hogy tudsz-e, itt is csak általánosságban írok a dologról). Nincs mindenkire ráhúzható egyen ajánlat, ezt te legalább annyira tudod mint én, és ha valaki a változók ismeretében néha nem a te termékedet választja, vagy nem épp azt ajánlja akkor azt tudni kell elfogadni, továbblépni, és a jövőre koncentrálni.

Új hozzászólás Aktív témák