- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Miért kell mindig babnak lennie a tartóba? Az F4 nanora vagy a beépített mérleges változatra gondolsz?
Mert ha jól látom, akkor az F4-nek csak nagyobb testvérei léteznek, amelyekben elméletileg több darálmány marad az örlés után, hiszen nagyobb hely van erre. Napi mennyiségtől függetlenül, erre vonatkozóan, nálam az az eldöntendő kérdés, hogy bevállalom-e annak a mennyiségnek a leörlését (a kukába) ami ahhoz szükséges, hogy kihajtsa az álló kávét. Egy ilyen nagyságú darálónál ez a mennyiség számomra egyáltalán nem vészes.Azért is kérdeztem rá a starkra, hogy azzal mi a helyzet, mert egy 83-as késpár, bármennyire is teccetős
, már egy jóval nagyobb testet... feltételez. Korábban egy Sm 92-őt használtam, és annál számomra már határeset volt a pangás mennyisége. Szóval ha ahhoz késpest nagyobb a Stark akkor részemről ez el is döntötte a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, már egy jóval nagyobb testet... feltételez. Korábban egy Sm 92-őt használtam, és annál számomra már határeset volt a pangás mennyisége. Szóval ha ahhoz késpest nagyobb a Stark akkor részemről ez el is döntötte a kérdést.