Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee87
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Nekem pl Ascaso Mini van Gaggia Classic mellé és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Mindkettő fém, inox, tökéletesen mutatnak egymás mellett a konyhában, személy szerint nem szeretnék egy hatalmas ipari monstrumot nézegetni.
Mindamellett megkíméltem magam a daráló otthoni barkácsolásától, amikről a Graef-es kollégák írnak, szerintem ezeket a szempontokat figyelembe véve megérte azt a plusz 10e Ftot. Ráadásul új, garanciás.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindamellett megkíméltem magam a daráló otthoni barkácsolásától, amikről a Graef-es kollégák írnak, szerintem ezeket a szempontokat figyelembe véve megérte azt a plusz 10e Ftot. Ráadásul új, garanciás.