Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keresztapper

senior tag

válasz Deadzone41 #42058 üzenetére

Én dolgozom éppen egy hasonló megoldáson. Sőt igazából mondhatjuk, hogy készen is vagyok vele, amennyiben nekem már van egy darabom, illetve egy másik egy barátomnál.

Mi legalább is úgy érezzük a gyakorlatban, hogy nagyon szép egyenletes lefolyást lehet vele produkálni, és mióta megvan, én a WDT-t is hanyagolom. Egy olyan formáról van ugyanis szó, ami a forgatás irányától függően keveri is a kávét a kosárban, illetve némileg tömöríti és elsimítja, ha ellentétes irányban forgatjuk.

Minden esetre elvittem a Pécsi Kávé egyik baristályához megmutatni, aki nagyon lelkes volt tőle, pontosabban rendelt is egyet. Azt mondta, hogy ha pörgés van, akkor ilyesmire az "iparban" nincs idő, de örült volna, ha két hónapja megyek hozzá, amikor egy versenyre készült, mert oda nagyon jó lett volna elvinni.

Szóval engem a saját tapasztalatom, és az ő véleménye is meggyőz.

Most azon dolgozom éppen, hogy hogyan lehetne kis sorozatban gyártani, mert a barista is mondta, hogy jópár kollégáját és barátját érdekelné a dolog, de sajnos egyelőre olyan árajánlatokat kapok (14.000,- Ft/db.), ami nem tűnik életképesnek még akkor sem, ha az OCD (ami azért egy kicsit más, mint amit én csináltam) sokkal drágább is ennél. Szóval egyelőre csak nagyon kis darabszámban tudom előállítani (1-2 db. hetente), amiben baráti alapon segítenek, és az árképzés is az, legalább is a fentihez képest.

Új hozzászólás Aktív témák