Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Én dolgozom éppen egy hasonló megoldáson. Sőt igazából mondhatjuk, hogy készen is vagyok vele, amennyiben nekem már van egy darabom, illetve egy másik egy barátomnál.
Mi legalább is úgy érezzük a gyakorlatban, hogy nagyon szép egyenletes lefolyást lehet vele produkálni, és mióta megvan, én a WDT-t is hanyagolom. Egy olyan formáról van ugyanis szó, ami a forgatás irányától függően keveri is a kávét a kosárban, illetve némileg tömöríti és elsimítja, ha ellentétes irányban forgatjuk.
Minden esetre elvittem a Pécsi Kávé egyik baristályához megmutatni, aki nagyon lelkes volt tőle, pontosabban rendelt is egyet. Azt mondta, hogy ha pörgés van, akkor ilyesmire az "iparban" nincs idő, de örült volna, ha két hónapja megyek hozzá, amikor egy versenyre készült, mert oda nagyon jó lett volna elvinni.
Szóval engem a saját tapasztalatom, és az ő véleménye is meggyőz.
Most azon dolgozom éppen, hogy hogyan lehetne kis sorozatban gyártani, mert a barista is mondta, hogy jópár kollégáját és barátját érdekelné a dolog, de sajnos egyelőre olyan árajánlatokat kapok (14.000,- Ft/db.), ami nem tűnik életképesnek még akkor sem, ha az OCD (ami azért egy kicsit más, mint amit én csináltam) sokkal drágább is ennél. Szóval egyelőre csak nagyon kis darabszámban tudom előállítani (1-2 db. hetente), amiben baráti alapon segítenek, és az árképzés is az, legalább is a fentihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest