Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Nem mondtam hogy szar. Miután csak nemrég óta van presszóképes szettem otthon és azóta is megiszok mindenfélét, amivel megkínálnak
szóval nekem nem szar egyik sem. De, ha lehet olcsóbban jobb, akkor miért ne :-)
Nyaralót is írtál, oda se mehet a főzőlapos Brikka? :-)
A Sega vagy Bellarom egyébként mennyivel gázabb a kapszuláknál? Azokba mit töltenek, Jamaican blue mountain-t? :-) No offense, tényleg, egyszerűen olcsóbb és jobb, de kétségkívül "fapadosabb", amolyan Fallout-érzés a Nespresso Star Trek high-tech-jével szemben. Írtam régebben, nekem a ROK is nagy szerelem (sosem próbáltam, csak láttam), szóval tetszenek ezek a hétköznapi megoldások
A tampered egyébként tökély, nakedbe is tudok fröcsimenteset* tömöríteni :-)
*=ez nem folytatása a reggeli tevékenységek topicszegmensnek :-))
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval nekem nem szar egyik sem. De, ha lehet olcsóbban jobb, akkor miért ne :-)