Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedig szó sincs arról, hogy most "rád szálltam" volna. azon túl, hogy egy hobbi témában ilyesminek értelme sincs, időm, energiám és főleg gerincem sem lenne ilyesmihez. az biztos, hogy a (szerintem) túlzott lelkesedésed és (szerintem) néha pongyola megfogalmazásodból nem először kerekítettem vitát, de emögött kár volna valami gonosz szándékosságot keresni, pláne, hogy valakit elüldözni vagy kitiltani elég egyszerű volna. egyszerűen csak túlreagáltam és kész, én is gyarló emberből vagyok. az engem privátban osztó emberek tehát ebben tévednek.
roninnal például úgy vagyunk haverok, hogy tényleg többször ugrottam össze vele, mint bárkivel

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest