Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Épp ez az amivel én is, meg killerjohn is szívtunk. Az enyém felmegy a netre, be is kapcsol, majd kifagy az App (mindig, azonnal ahogy bekapcsol). Megoldottam hogy be lehessen kapcsolni, és 80% biztonsággal ki is, de szvsz ez kevés. Ha én vennék most akkor már inkább elmebnék a Conradba, és egy rendes garival, supportal ellátott darabot vennék, igaz nem 6-7k-ért, hanem 15k-ért. A balze féle ovibo stabil, de a fő hátránya elhangzott.
Az eladóról csak annyit, hogy 2 hónapig leveleztünk. 1-2 napon belül válaszoltak pontosan 2 hónapig. Ugyanis 2 hónap után az ebay archiválja a vásárlást, még egy negatív feedbacket sem tudtam adni, és azután egy emailre nem válaszoltak. Az ebay "money-back" garanvia szintén nem ervényes 2 hó után, PayPal jó lenne, de ki a bánat fogja visszaküldeni kínába a hibás cuccot. Szóval részemről nagyon nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Óra topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest