Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ronin s8
üzenetére
"Az ott kérem szépen egy TÖMÍTÉS! Nem csak felül van a kosár tömítve, hanem alul is! Könyörgöm, a román verzióból ez miért maradt ki?"
"Az a tömítés pedig nem véletlenül lett oda tervezve egy túlnyomással működő szerkezetnél. A jelen tudás birtokában, ha megint megfigyeljük az eredeti verzióról készült fotót, fel is tűnhet, hogy “jé, tényleg van egy fehér pereme annak a kosárnak”. És én bizony nagyon szenvedtem a román Brikkával, mert úgy volt sz*r, ahogy. A nyomás állandóan elszökött (vagyis inkább csak lassabban épült fel, ezért később nyitott a szelep) ez a tömítési hiba miatt a kávém megégett, nagyon csalódtam a minőségben, nem erről volt szó, amikor sok sok forintért vásároltam egy elit kategóriás kotyogót. Arról nem is beszélve, hogy a kosár nem illeszkedett megfelelően az alsó testbe, egy picit kilógott belőle, így az egész szerkezet nem záródott jól. Visszavittem a forgalmazóhoz, megmutattam, mi a baj. Levettünk a polcról még kettő készüléket, mindkettő ilyen volt, vélhetően az összes hibás. No ehhez csak gratulálni tudok. Azért jó hír is van. Hazavittem, kicsit fel is idegesítettem magam a dolgon és nekiláttam a hibát kijavítani."
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest