Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem értek egyet, a choco madness számomra az egyik tökéletes vonal. a sav nem savanyú (!), hanem viszont az adja az íz sokszerűségét, komolyságát, összetettségét. egy bor savak nélkül egyszerűen gejl. ha van sav, az a gerinc, amire a többi íz felépül. a kávénál is így van.
oké, egy totál savhiányos csokibomba is finom. de hosszabb távon szerintem ugyanúgy inkább csak gejl, mint izgalmas. a choco madness ettől még nem lesz kevésbé csokis, csak kap a test mellé gerincet is.
ami inkább savtalan volt anno, nekem, az a get up és talán (?) a java mix?
a dark choco madness szerintem egyszerűen minden paraméterében rosszabb, mint a nem dark. a yirga és társai meg megint teljesen más vonal, mert azok nem csokis-savas, hanem gyümölcsös-savas kávék.
mindez persze alapvetően ízlés kérdése, de az íz milyensége (van-e sav stb.) relatíve fix pont.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest