-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Oké, de hol van a másik logikai bukfenc - mégpedig az, hogy a profi darálók mivel teljesen homogén szemcseméretet készítenek, hajlamosak kupacolni - rögöket csinálnak - még véletlen sem egységes az a rohadt darálmány. Ezért nekem azt szépen szét kell nyomkodnom- pont azért hogy ne legyen olyan helyzet, hogy egy ilyen tömörebb darab tamperelés után gócot képez.
Meztelen seggű karral jól látszik, hogy mennyire egységesen jelenik meg a kávé a szűrő alján. Azt kell mondjam, hogy a "homogén" darálmány utómunka nélkül botrányosan szar lefolyást ad.
Olasom a fórumokat -nem csak ezt - sajnos ez a kupacolás jellemző mindegyik darálóra.
Ma pl a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben tanulmányoztam egy Mahlkönig K30-ast - és lám lám, az is kupacol és csomókat ad ki magából. Ugyan ezt leírták sokan a Mazzerokra is- szóval nem egyedi Quamar betegség.
Én pont ezért mondom a kérdezőnek, hogy szerintem - egy bizonyos inger szintig igen is lehet élet a profi daráló előtt egy késes szarral!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Futás, futópályák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Eredeti játékok OFF topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest