Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz BlacKSouL #20088 üzenetére

    Oké, de hol van a másik logikai bukfenc - mégpedig az, hogy a profi darálók mivel teljesen homogén szemcseméretet készítenek, hajlamosak kupacolni - rögöket csinálnak - még véletlen sem egységes az a rohadt darálmány. Ezért nekem azt szépen szét kell nyomkodnom- pont azért hogy ne legyen olyan helyzet, hogy egy ilyen tömörebb darab tamperelés után gócot képez.

    Meztelen seggű karral jól látszik, hogy mennyire egységesen jelenik meg a kávé a szűrő alján. Azt kell mondjam, hogy a "homogén" darálmány utómunka nélkül botrányosan szar lefolyást ad.

    Olasom a fórumokat -nem csak ezt - sajnos ez a kupacolás jellemző mindegyik darálóra.

    Ma pl a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben tanulmányoztam egy Mahlkönig K30-ast - és lám lám, az is kupacol és csomókat ad ki magából. Ugyan ezt leírták sokan a Mazzerokra is- szóval nem egyedi Quamar betegség.

    Én pont ezért mondom a kérdezőnek, hogy szerintem - egy bizonyos inger szintig igen is lehet élet a profi daráló előtt egy késes szarral!

Új hozzászólás Aktív témák