-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanolfe
tag
A tiéd is ugyanolyan jó megoldás. A fedőt igazából csak az esztétika miatt csináltam, valamint jól lehet rajta tárolni a tampert :-)
A babtartály tölcsér nem pont ugyanaz. Ezt haverom készítette, de lassan csinálta és közben megrendeltem a likőr tölcsért. De aztán elkészült vele, egész pofás lett, így felhasználtam babtartálynak nehogy megsértődjön :-)
0,5-ös rozsdamentes lemezből van, kapott egy polírozást a végén.
Muszáj volt tölcsért használnom a babtartálynál, mert az Aristarco garatja ilyen
Van egy peremes része amire visszadobálta a kávészemeket. A tölcsér pedig egyből bevezeti a késekhez.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs