-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Na közben szétszedtem,mert eddig azt sem tudtam, hogy ez szétjön
Szóval a fénykép alapján most már értem mi a pontos felállás, ezentúl akkor így fogok gőzölni.
Én eddig azt hittem, hogy cakk-pakk teljesen az egészet kell levenni és csak a vékony csövet dugni majd bele a kiöntőbe.Hajtömeg: Én mindig hűtőbe tárolom a fém kiöntőt és a tejet is, így jó hideg és mire kézforró lesz a kiöntő,akkorra el is készül jó esetben a szép kis tejhab, ráadásul nekem úgy tűnik,hogy sokkal jobb is lesz a minősége,mintha szobahőmérsékletű tejjel próbálkoznék.
Eddig a legjobbat a Lidl féle laktózmentessel értem el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest