Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Tegnap az aldiban voltam és megláttam egy sajátmárkás elektromos tejhabosítót. Gondoltam kipróbálom....Az ára 8000 Huf.
Ugyan még csak 4x készítettem benne tejhabot, de a tapasztalatok a következők: latte art szerű habra a frenchpress még mindig jobb megoldás (jelen állásom szerint). Viszont a hőfokot nagyon jól beállítja ez a kis eszköz és igazából a hab sem vészesen rossz (mondjuk az első kemény volt mint a kő, ki sem jött belőle, ki kellett kanalaznom). Arra már rájöttem, hogy az elkészülés után "rázogatni" , "kevergetni" kell (még nem tapasztaltam ki, hogy azonnal el kell kezdeni ezt a folyamatot vagy hagyni picit állni) és úgy az állaga is sokkal közelebb kerül ahhoz hogy lehessen vele latte artot csinálni (ha ez az igény, (engem ez semennyire nem érdekel)). Esetleg félúton megállítani, csak akkor a hőfok nemtudom hogy alakul...még tapasztalati fázisban vagyok... Kutyaközönséges aldis "cirmi" 2,8% tejjel próbálkoztam. A nagy előnye a hőfok...sajna a frenchpess + mikro kombóval a véletlen műve volt hogy jó hőfokon legyen a tej mielőtt habosítottam (vagy hideg volt vagy forró), ezzel úgy látom ilyen nem lesz. Nagyon gyorsan el is készíti és van 4 üzemmódja: 1: sűrű hab, 2: laza hab, 3 meleg ital, 4: hideg hab.
Ha esetleg valakit érdekel ezek után egy olcsó elektromos halk és gyors habosító, akkor most van akció az aldiban....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest