- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Inkább off-ra raktam, mert nem a Ti szintetek a kérdés, de azért remélem segít valaki.

Tegnap sikerrel megtettem a kávézós szett beszerzés körutamat.sz.zs kollégától van egy Graef cm702 őrlőm, vettem hozzá egy Bialetti Moka Express 4-et, indukciós átalakítóval (direkt nem az indukciós verziót vettem, hogy esetleg kempingezésnél is tudjam gázról használni).
Tegnap késő este megcsináltam a tisztítós 3 lefőzést, ma délután pedig elkezdeném a kávézós karrieremet.
Kérhetek esetleg egy útbaigazítást, hogy érdemes nekilátnom?
Nem szeretem az 1 korty kávékat, inkább a hosszabb a nyerő (nem az amerikai bögrés). Barátnőmmel isszuk, Ő is hasonlóan mennyiséget, úgyhogy nagyjából a szelepig töltött víz mennyiségét meg is isszuk majd, vagy talán majd egy kicsit kevesebbet.
sz.zs adott pár tippet az őrléshez. Őrlemény/víz arányról lehet tudni-olvasni valami okosat?
Elkészítéshez tipp? Vízforralós meleg vízzel kezdeni, őrleményt nem belenyomkodni csak szétteríteni, és ahogy meghallom a kotyogást vegyem le?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest