Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
Hát, ha nem igazán megy félre a dolog, akkor nálam is lesz egy eladó Kinu Simplicity május körül. Az tényleg egy bevált eszköz, szeretem, de nem kell 3 daráló a háznál.
Egyébként nem rocket science ez az egész, viszonylag ugyanazokból az anyagokból dolgozik az összes gyártó - csak a design és egy-két know-how más a végtermékekben. Olyan nagy meglepire nem kell számítani szerintem: fogtak egy kb. Kinunak megfelelő darálót és egy AC motorral meghajtották plusz köré raktak egy átlagnál (szerintem) szebb dobozt. Illetve okosan modularizálták ezt a 2 modult. A retail price kevesebb, mint felét biztosan megéri számomra ez a "lutri", és ha abból indulok ki, hogy a hasonló kickstarterek közül még a mai napig nem nagyon lehet kapni használt piacon (nemzetközileg se) egy-egy darabnál többet, akkor szerintem jók a trendek arra, hogy sok embernek legyen egy klassz darálója.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest