-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Egy gyors kérdés, hátha tanulok valamit meg hátha az utókornak is megmarad ez. Én leginkább 16 gramm körüli értékeket tolok 1 adagra (250g víz), és egyelőre csak papír filterrel. Ez a 2:30-as lefolyás amiket említetek eléggé gyorsnak tűnik, és máshol is láttam már ilyen target számokat. Tudom-tudom nem a mért értékek a lényegek, hanem az íz. Na de szerintem már így is viszonylag durva örleményt használok, ettől ha durvább felé megyek szerintem már citromlé a végeredmény
Japán papírral, 01, illetve 02 műanyag tölcsérekkel olyan 3:20-3:30 körül van a teljes idő, bármit is tegyek. Mi az ami 1 perc differenciát okoz? Mert számomra ez azért elég nagy eltérésnek hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- VR topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Japán papírral, 01, illetve 02 műanyag tölcsérekkel olyan 3:20-3:30 körül van a teljes idő, bármit is tegyek. Mi az ami 1 perc differenciát okoz? Mert számomra ez azért elég nagy eltérésnek hangzik.