- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Na, megvolt az első textiles V60 is. 1.2-nél 15 gramm 2:30 alatt lett kész, holnap ezzel a beállítással megnézem a 18 grammot, de lehet, hogy az 1.1 lesz az ideális. Az 1-es állás jelenleg nem használható, összeérnek a kések, de ezt tudtam előre:
Please do not use setting 1 for your first 10 lbs of coffee as the burrs will “chirp” and hit
each other. Your grinder arrives calibrated with its “zero point” (the setting where burrs
touch) at setting 1. As the burrs are seasoned, the burrs touch setting will drift slightly
which is normal and as such you should expect the settings to shift slightly coarser.
(For more information on burrs touching/zero point please see page 14).Látható, hogy ezzel a késprofillal nagyon durva még a legfinomabb őrlemény is, bár úgy tudom alternatív vonalon ennél finomabbra nem is lesz szükség. Azért, ha úgy alakul és a gép is támogatja (még nem szedtem szét, hogy öntvény vagy CNC a késtartó), akkor egy SSP-t lehet, hogy összeszorított fogakkal kiköhögök hozzá. Ízekről most nem szeretnék beszélni, ezt a ~9 kg-ot átküldöm rajta, aztán visszatérek egy C40 fej-fej mellett teszttel. Minimum szintként azt határoztam meg, ha nem tudja elérni, könyörtelenül eladom.
Jól ki van találva az egész kütyü, a minőségben sem kellett csalódnom. Az őrlés végeztél automatikusan kikapcsol. Kellemes a mágneses tartó is, így mindig a jó helyre esik a pozíciója. Belül vannak jelölések is, ha véletlen nem lenne a közelben mérleg (tudom, ezt még jó közelítésnek sem lehet nevezni). A babtartály fedelén meg a különböző elkészítési módokhoz tartozó fokozatajánlás. Nagyon halk, nem egy kézi hangerő, de a Sette-től csak halkabb daráló létezik szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest